Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž (30) napadl na Sokolovsku otce vidlemi: Vážně ho zranil v obličeji!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK ljš - 
27. ledna 2017
14:43

Obvinění z pokusu o těžké ublížení na zdraví čelí třicetiletý muž, který podle policie v úterý v Novém Sedle na Sokolovsku napadl svého otce. Jednapadesátiletého muže zranil v obličeji vidlemi a několikrát ho praštil pěstí. Napadený musel být hospitalizován v nemocnici. Třicátníkovi nyní hrozí až deset let vězení, na rozsudek počká ve vazbě.

Podle ní se otec se synem v úterý večer nejprve pohádali, přičemž otec do mladšího muže zřejmě strčil a dal mu facku. „Poté obviněný muž odešel z místnosti. Po pár minutách se vrátil zpět a držel v ruce vidle, kterými svého otce napadl,“ uvedla krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Když starší muž upadl na zem, tak obviněný znovu zaútočil na jeho obličej, tentokrát pěstí. „Křičel u toho, že ho zabije. Poté z domu utekl,“ uvedla mluvčí. Zraněnému muži se po chvíli podařilo vstát a utéct z domu k sousedovi, odkud si přivolal pomoc.

Přivolaná hlídka začala po podezřelém pátrat, zadržela ho kolem úterní půlnoci. Napadený muž utrpěl mnohačetná zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici a následnou hospitalizaci. Kromě těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu viní policie mladšího z mužů ještě z nebezpečného vyhrožování.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání