Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka unesená před 18 lety z porodnice: Pravdu znala už 2 roky!

Autor: Martin Valeš - 
29. ledna 2017
14:02

V příběhu dívky, která byla pár hodin po narození unesena a vyrostla pod falešnou identitou v rodině své únoskyně, může být leccos jinak. Ukazuje se, že pravdu znala už asi dva roky, nic ale nepodnikla!

Minulý týden policie rozlouskla případ, který v červenci 1998 šokoval celou Ameriku: Z floridské porodnice zmizelo novorozeně. Ukázalo se, že Gloria Williams (51) dívku vychovávala jako vlastní dceru, vše prasklo až po 18 letech. Dívka, která celý život nosila jméno Alexis Kelli Manigo, se dozvěděla své původní: Kamiyah Mobley.

Ovšem teď vyšlo najevo, že sama pravdu nějakou dobu znala! Přesto u své falešné matky zůstávala – přece jen se o ni starala vzorně, a konec konců, žádnou jinou neznala...

Když bylo dívce 16, našla si brigádu v restauraci. Tam ale chtěli rodný list a číslo sociálního pojištění, řekla listu People její domnělá sestra Arika Williams. Nečekala, že místo o formalitu půjde o největší šok jejího života. „Mami, kde mám papíry? Chci tu práci,“ naléhala prý na Glorii. Ta se nakonec sesypala a řekla, že to nepůjde. „Unesla jsem tě...“ přiznala podle Ariky.

Alexis-Kamiyah byla dost rozhozená, druhý den ani nešla do školy, vzpomíná Arika. „Nevíme přesně, co věděla,“ konstatuje šerif Mike Williams. „Evidentně proběhl rozhovor o tom, že nemusí být její dcerou. Doznala se úplně, nebo jí sdělila jen zlomek pravdy?“

Únos kvůli potratu

Gloria Williams roku 1998 potratila v pokročilém stadiu těhotenství, zřejmě to psychicky neunesla a rozhodla se najít si náhradu. Odjela proto do tři hodiny vzdáleného Jacksonville.

Mladé matce Shanaře Mobley (16) nakukala, že je zdravotní sestra, personál zase myslel, že to je příbuzná, a tak ji nikdo nezarazil, když miminko odnesla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání