Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Školačka (†14) se oběsila v přímém přenosu: Může za to pěstounská péče, tvrdí matka

Autor: lm - 
28. ledna 2017
17:44

Další školačka spáchala sebevraždu v přímém přenosu! Čtrnáctiletá Nakia Venant se oběsila v koupelně svých pěstounů v Miami na Floridě. Její biologická matka z neštěstí viní sociální systém.

Teprve čtrnáctiletá dívka si vzala život v přímém přenosu na Facebooku. Nakia Venant se zabila v neděli ve tři ráno ve floridském městě Miami Gardens. Dívku našli oběšenou na šátku ve sprše v domě pěstounů, u kterých žila. Ti v době tragédie zrovna spali. 

Nakia prý před sebevraždou řekla kamarádům, že „už dál nechce žít“. Do péče pěstounů se dostala poté, co byla její matka nařčena z toho, že dceru bije. Od té doby vystřídala celkem 10 náhradních domovů. Když bylo dívce sedm let, údajně byla sexuálně napadena jiným dítětem v pěstounské péči. To se na ní ve spojitosti s neustálými změnami podepsalo.

„Jsem strašně unavená, můj život je úplně zbytečný. Už nechci dál,“ napsala své kamarádce krátce před činem. Ta ihned zkontaktovala dívčinu biologickou matku a sourozence. Než ale přijela policie, dívka už byla bohužel mrtvá.

Biologická maminka Gina Alexis je tragédií naprosto zdrcená. Ve středu spolu se svým právníkem vystoupila na tiskové konferenci a neubránila se slzám. Svou dceru nazvala obětí „příšerných selhání“ státu. Podle právníka je třeba hledat vinu v „privatizaci pěstounské péče na Floridě“, kdy na děti umístěné v náhradních rodinách dohlíží soukromí dodavatelé, což prý vedlo už k několika sebevraždám, náhodným úmrtím a vraždám.

londynskypes ( 28. ledna 2017 21:39 )

vystřídala deset rodin pekny h a j z l to asi byl urcite nekteri z nich byli na hodni ...jenze si toho nevazila nebyla normalni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání