Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sousedé o ztracené Míše: Nikdy jsme ji neviděli se smát

Autor: Jana Ulrichová - 
26. ledna 2017
14:46

Sedíme v domě v ústecké ulici Na Vlnovce. Je to 14 dní, co právě odtud zmizela Míša Muzikářová (12). Jedna z jejích sousedek nás pozvala dál. Myšlenku na to, co se dívence mohlo stát, prý nemůže vyhnat z hlavy.

V atypickém pavlačovém domě ze 30. let minulého století bydleli původně zaměstnanci chemičky. Nové jsou jen zvonky, jinak dům vypadá, jako by do něj nikdo od té doby nedal ani korunu. Mrzne, na schodišti je ale větší zima než venku.

„Právě tady jsem Míšu potkávala. Vždycky už z dálky zdravila. Působila na mě ale vážně, chvílemi až smutně. Neviděla jsem ji smát se,“ říká sousedka Petra, která Blesk pozvala k sobě do bytu.

To, že Míša zmizela, se prý dozvěděla od policistů, kteří ještě ten den obcházeli všechny sousedy. Od té doby jsou v domě a jeho okolí denně. „Později tady byli i s fotkou partnera Míšiny matky, toho bez ruky, a ptali se na něj,“ dodala.

Také ostatní sousedé potvrzují, že policisté v pátrání nepolevují. Záhadné zmizení Míši jim nedává spát. „Honí se mi to pořád v hlavě, v noci se kvůli tomu budím. Necítím se tu dobře,“ řekla paní Petra.

Sousedka z vedlejšího vchodu uvedla, že Míšu vídala. „Vůbec to nechápu, taková milá holčička. Dříve si tady hrávala s dětmi. Chodila vždy čistě oblečená, nikdy se necourala večer venku. Často jsem vídala, že ji vodila babička,“ řekla.

Muž z přízemí zavzpomínal, jak se chlubila novým domácím mazlíčkem. „Asi před dvěma lety dostala králíčka. Měla ho venku za domem, ukazovala nám ho,“ řekl. Naopak o Míšině matce nikdo ze sousedů nic nevěděl.

„Jen se míjíme. Nezdraví, myslím, že se tady v domě ani s nikým nestýká. Jezdil sem za ní ten její poslední přítel, míval tady před domem auto. V poslední době jsem ho tu ale neviděl,“ dodal soused. Jak mohla Míša tak bez stopy zmizet a proč se ji nedaří najít, si nikdo z místních nedokáže vysvětlit.

Policie po Míše pátrá od středy 11. ledna. Ten večer kolem 18:45 hodin nahlásila matka její zmizení. Policisté předpokládají, že se ráno ještě vypravovala do školy, tam už ale nedorazila.

Matka ji toho rána neviděla, odcházela do práce dřív, dceru předtím nezkontrolovala. Míšin telefon byl podle policistů naposledy aktivní v úterý večer, kdy se z něj přihlásila na sociální síť.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

avast ( 26. ledna 2017 21:37 )

Martina.k Tak co nového k rybáři? Je tu hodinu nový čl. a ani Ň, tak není tam nic nové,, hledají auto.

avast ( 26. ledna 2017 21:34 )

Teskní po zdenkkovi , ale že tady po nezvěstné, je to had.

pavelkopeckyjezmrd ( 26. ledna 2017 20:37 )

Vo co ti kráčí,idiote?

pavelkopeckyjezmrd ( 26. ledna 2017 20:34 )

Jeden debil, třeba pavel_evo... a další nicky,chápeš? 😝

pavelkopeckyjezmrd ( 26. ledna 2017 19:56 )

 Hnusná nacistická alkačka nese odpovědnost na zmizení dcery! Vypitej mozek jí vykopnout z palice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání