Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté u domu zmizelé Míši (12): S tyčemi hledali ve sněhu tělo?

Autor: Jana Ulrichová - 
24. ledna 2017
19:51

Sníh a mráz komplikuje pátrání po dvanáctileté Míše Muzikářové (12) z Ústí nad Labem od počátku případu. Přiznal to i šéf kriminalistů, kteří holčičku hledají. Policisté v pondělí s pomocí tyčí prohledávali nánosy sněhu kolem jejího bydliště. Hledali stopy, nebo dokonce dívčino tělo?

Míša se ztratila před dvěma týdny a všechno pátrání bylo zatím marné. Policisté přesto nepolevují. Zaměřili se zejména na dům, kde Míša bydlí, a jeho nejbližší okolí. Včera prohledávali svah naproti domu a s tyčemi tam prozkoumávali vysoké vrstvy sněhu.

Pátrali i v sousední zahradě. Údajně se stále více kloní k myšlence, že tělo Míši leží někde pod sněhem. Toho od jejího zmizení připadlo v Ústí téměř půl metru. „Počasí je proti nám. Pokud tělo leží někde v přírodě, je vysoce pravděpodobné, že ho najdeme, až když sníh roztaje,“ řekl pro časopis Týden šéf ústeckých kriminalistů Martin Charvát.

Policisté jsou v okolí domu denně. „Prohledali celý dům, sám jsem je několikrát pouštěl dovnitř. Vzali to od půdy po sklepy. Ty se moc nepoužívají, takže se tam zřejmě probírali nepořádkem a odpadky,“ řekl Blesku Míšin soused, který bydlí v přízemí. Jeho slova potvrdila i žena z vedlejšího vchodu. „Prohledali snad všechno. Několikrát tu byli se psy. Odhazují sníh, lezou po střechách, přebírají odpadky,“ řekla.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

osol ( 26. ledna 2017 19:03 )

mozno pod tym snehom hladali cokolvek, stratenu pachatelovu botu, nejaku tasku, a pod.

kikice ( 26. ledna 2017 18:31 )

 No jiste, tak hlavne ze tam meli toho nemeckeho psa a ten by ji asi nevycenichal kdyby lezela pod snehem!!! Ano samozrejme, tak bud stoji za prd ten pes, nebo policie!?!?!?!Nebo vsichni

osol ( 25. ledna 2017 14:55 )

este prehladat nemecke bordely, ale to bude moc narocne

vendulka1234 ( 25. ledna 2017 14:43 )

máte pravdu, souhlasím

osol ( 25. ledna 2017 14:29 )

v tom sklepe nic nebolo, ako som vydedukovala, ona zhikla uz z toho, ze ju tam vlecu, to mohla byt aj skuska na jej reakciu atd. ak nastupila do auta k niekomu, koho nepoznala, tak ho urcite poznal niekto z kumpanov.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání