Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Letuška ze zříceného letadla s fotbalisty prosí o pomoc: Potřebuju dva a půl milionu

Autor: ČTK - 
24. ledna 2017
12:58

Letuška Ximena Suárezová, jedna z šesti lidí, kteří přežili listopadovou havárii letadla s hráči brazilského fotbalového týmu Chapecoense v Kolumbii, se snaží prostřednictvím kampaně sehnat peníze na svou další existenci. Matka samoživitelka dvou malých dětí potřebuje prý sto tisíc dolarů (asi 2,5 milionu korun), za dva dny jí ale dárci poslali zatím jen 175 dolarů.

„Mám malé děti, ve věku šest let a dva roky, o které se sama starám. Většinu života jsem pracovala jako letuška... Po nehodě ale už nemohu pracovat a mám psychické a fyzické problémy,“ píše Suárezová na stránkách kampaně. Osmadvacetiletá žena při zřícení letadla utrpěla zlomeninu pravé ruky, kotníku a řadu dalších menších zranění.

Suárezová přežila nehodu letadla bolivijské společnost LaMia, které se zřítilo loni 28. listopadu na cestě z bolivijského Santa Cruz do kolumbijského Medellínu. Na palubě cestovalo 77 lidí, včetně hráčů brazilského fotbalového týmu Chapecoense, jejich doprovodného týmu a novinářů, kteří letěli na finále Jihoamerického poháru. Nehodu přežili tři fotbalisté, novinář a dva členové palubního personálu.

Kolumbijští i bolivijští vyšetřovatelé v prosinci oznámili, že bezprostřední příčinou nehody byl nedostatek paliva. Zodpovědnost tak nese letecká společnost LaMia a pilot letadla Miguel Quiroga, který byl i spoluvlastníkem těchto aerolinek a při havárii zahynul. Právě on zřejmě rozhodl o tom, že palivo na cestu vystačí. Během letu měl přitom dvě možnosti dotankovat, které nevyužil asi i proto, že let už měl zpoždění.

Marcela KREJSOVÁ ( 26. července 2022 13:47 )

Řešíme vaše náhlé finanční problémy.

Soukromá půjčka od 200 000 Kč do 25 000 000 Kč.
Půjčky pro zaměstnance, maminky na MD, důchodce a OSVČ.
Stačí pravidelný měsíční příjem. Možnost připojištění.
Možnost registrace přes zprávy WhatsApp na +420608987486.
Jednoduše a do 24 hodin! Email: marce­la.kr­ejso­va01@g­mail­.com.

free_lenders55 ( 27. října 2020 20:54 )

100 000 Kč půjčka - 5 000 000 Kč Ahoj, jsem poctivý soukromý věřitel nabízející rychlé půjčky do 24 hodin. Ano? Potřebuješ půjčku? Nabízím lehké osobní půjčky, komerční / komerční půjčky, studentské půjčky, půjčky na auta, leasing / financování vybavení, překlenovací půjčky, konsolidace dluhů, zrušení / správa dluhů, půjčky na bydlení a Vánoce, dluhopisy atd. Délka mé půjčky je obecně minimální . 1 rok a maximálně 30 let pro všechny kategorie fyzických a právnických osob, podniků, malých a středních a velkých podniků atd. Flexibilní, spolehlivé a pohodlné financování přímých půjček s nízkou úrokovou sazbou 2% ročně. Platí však podmínky. Máte-li zájem o výše uvedené nabídky, dovolte mi, abych vám pomohl s mou důvěryhodnou zkušeností, která je dnes prokázána! Kontaktujte mě e-mailem: katar­zyna­.kay­kolo­anfir­m@gma­il.com

free_lenders55 ( 13. října 2020 14:39 )

Potřebujete urgentní půjčku k vyřešení vašeho finančního problému? Poskytujeme půjčky na podnikání, soukromé půjčky, půjčky na bydlení, půjčky na výplaty, manželské půjčky, studentské půjčky, půjčky na auta, bankovní půjčky a půjčky na splácení účtů. Nabízíme půjčky s 2% úrokovou sazbou a nabízíme mezi 5 000 eur a 6 000 000 eur a je k dispozici jakýkoli typ měny s termínem splácení jeden rok až 20 let. V případě zájmu prosím kontaktujte

E-mail: Tomas­.svo­bodax­22@gma­il.com

free_lenders55 ( 4. října 2020 11:32 )

Půjčky do 24 hodin pro celou zemi.
Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin, 7 dní v týdnu. Půjčujeme půjčky online až 36 miliónů až 360 měsíců rychle a bez zbytečných formalit, nebo dokonce bez opuštění vašeho domova. Vše, co potřebujete, je výpis zisku nebo výpis z účtu, zcela online - zákazník obdrží peníze i za 1 hodinu!
Rolle­rova­domi­nika@­seznam­.cz

Půjčky do 24 hodin pro celou Českou republiku.

Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24/7. Pokud uvažujete o uzavření první nebo nové půjčky online, ale nevíte, kterou si vybrat, je dobré použít osvědčený zdroj. Podívejte se na námi nabízené půjčky e-mailem: Rolle­rova­domin­ka@sez­nam.cz, 7 dní v týdnu a odešlete žádost.

free_lenders55 ( 16. září 2020 00:26 )

Jsem partnerem mnoha bank a ve svých bankách mám spoustu kapitálu.
Potrebujete pujcky mezi jednotlivci, abyste mohli celit financním
potížím, a konecne se dostat ze slepého streva vytvoreného bankami se
zamítnutím vašich souboru. Jsme skupina financních odborníku, kterí
vám pomohou s cástkou, kterou potrebujete, a za podmínek, které vám
usnadní život.
Poskytujeme pujcky od 1 mesíce do 30 let a poskytujeme 2 000 až 10 000 000 CZK.
Naše úroková sazba je 2% rocne, zde jsou oblasti, kde vám mužeme pomoci:
* Financní
* Hypotecní úver
* Investicní pujcka
* Auto pujcka
* Konsolidacní dluh
* Úhrada kreditu
* Osobní pujcka
* Jste zaregistrováni
* Banky zakazujte a nemáte laskavost bank nebo spíše máte projekt a
musíte **** kontaktovat me a já vám pomužu.
E-mail: katar­zyna­.kay­kolo­anfir­m@gma­il.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání