Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie na natáčení rapového videa: Omylem zastřelili jednoho z herců

Autor: dce - 
23. ledna 2017
14:08

Nepochopitelná tragédie se odehrála v australském Brisbane. Při natáčení rapového hudebního videa kolem sebe herci máchali střelnými zbraněmi. Jeden z nich byl náhle zasažen do hrudníku a zranění podlehl. Celou věc vyšetřuje policie.

Otřesná nehoda! Tak popisují média smrt jednoho z mladých herců, který měl účinkovat v hudebním klipu australské rapové skupiny Bliss n Eso. Při natáčení byly použity i střelné zbraně. Jak k celému incidentu ale došlo, je stále záhadou.

Podle všeho se klip natáčel v jednom hotelu v Brisbane. Policisté byli přivoláni na místo v neděli brzy odpoledne kvůli „nehodě na pracovišti“. Místo úrazu ale museli začít vyšetřovat úmrtí po zásahu střelnou zbraní! Herci podle všeho ze zbraní při natáčení stříleli. Zda byla munice ve zbraních ostrá či nikoliv, zatím není jisté. I slepé náboje totiž mohou člověka smrtelně zranit.

Jeden z herců byl při střelbě zasažen do hrudníku, na následky zranění ještě na místě zemřel. Policie místo činu uzavřela. Čí zbraň je na vině, potvrdí až balistická expertiza. 

Skupina podle všeho natáčela klip k písni Friend Like You, na kterou sháněla přes internet herce. Inzerát byl vypsán na role asijského chlapce ve věku 11–16 let, drogového dealera (bělocha) kolem 30 let věku, byznysmena (bělocha) ke čtyřicítce a postaršího bezdomovce.

Samotní členové skupiny nebyl v době události na místě. Na Facebooku sdíleli příspěvek, ve kterém vyjadřují smutek a účast rodině oběti. „Jsme nesmírně zarmouceni tragickou událostí, při které v Brisbane zemřel profesionální kaskadér, který se podílel na natáčení našeho nejnovějšího hudebního videa. Nebyli jsme v té době na place, náš manažerský tým v současné době spolupracuje s policií (...) Všichni tři jsme tím velmi rozrušení a otřesení, naše myšlenky a modlitby směřují k rodině oběti,“ stojí v příspěvku.

steelheart ( 23. ledna 2017 17:38 )

 debi lové - to museli mít nabito ostrejma? kre téni

agfor ( 23. ledna 2017 16:16 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání