Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Adámek zemřel v libereckém bazénu: Dojemné gesto kamarádů!

Autor: ljš - 
23. ledna 2017
20:22

Nikdy nezapomeneme, vzkazovali kamarádi na pohřbu do nebe Adamovi (†13), který zemřel v libereckém bazénu. Teď se snaží dostát svým slovům a pro zemřelého kamaráda se chystají uspořádat turnaj. Chlapec byl totiž nadaný fotbalista.

Memoriál Adama M. se uskuteční 17. února ve sportovní hale Technické univerzity. „Tragédie se mě velice dotkla, od dvaceti let, kdy jsem po zranění skončil s fotbalem, se věnuji trénování a Adama jsem osobně znal. V naší jednotě, která se mládeži věnuje, jsem proto navrhl, že bychom ho mohli uctít tímto způsobem,“ řekl serveru iDnes.cz organizátor turnaje Radim Podzimek z klubu TJ Starý Harcov.

„Nechali jsme namalovat obraz podle jeho fotky, zároveň vystavíme i jeho dres. Po dobu úvodní melodie u něj bude stát i čestná stráž,“ dodal. On i další Adamovi kamarádi by si přáli, aby se z memoriálu stala tradice.

Třináctiletý chlapec a naděje libereckého fotbalu zemřel 3. září za dosud nevyjasněných okolností. Jeho tělo bylo nalezeno v potrubí atrakce divoká řeka v tamním bazénu. Jak se dovnitř dostal, stále vyšetřuje policie, která už několik měsíců čeká na závěry znalců.

Video  Pohřeb Adama, který zemřel v libereckém bazénu.  - Blesk - Zbyněk Pecák
Video se připravuje ...

barbarella01 ( 26. ledna 2017 10:44 )

Z vašich komentářů je mi špatně !!

Algrekson ( 24. ledna 2017 19:52 )

je vydět že si to uvědomujete až teď když on vás už nesliší a nevnímá je prostě škoda že to nesliší a nevnímá když mohl což je opravdu to čemu se říká sebelítost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání