Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyšetřovatel zmizení Míši promluvil o neonacismu matky: Je to cesta k jejímu nalezení?

24. ledna 2017
12:09

Vystupuje jako Eva Braun, na profilu má obrázky Hitlera a nešetří nechutnými vtipy na adresu Židů a dalších menšin. Matka pohřešované Míši na sebe svou zvrácenou aktivitou na sociálních sítích strhla vlnu kritiky. Její postoje samozřejmě neunikly ani kriminalistům, kteří vyšetřují zmizení její dcery.

Že aktivity Míšiny matky Evy kriminalisté prověřili, potvrdil šéf krajské kriminálky Martin Charvát. „Ano, jde o pravicovou scénu a neonacismus, ale nemyslím si, že je to skupina, která by páchala násilí na dětech. Nejsem úplně přesvědčen o tom, že jde o cestu, po níž by se mělo vyšetřování ubírat,“ řekl časopisu Týden.

Novináře prý ujišťoval, že jeho tým má neonacistickou komunitu v Ústí pod kontrolou. „Kdybychom zjistili, že se ve virtuálním prostoru pohybuje informace, která naplňuje skutkovou podstatu trestného činu, samozřejmě bychom se snažili pachatele vypátrat a zahájit proti němu trestní řízení,“ dodal.

Kriminalisté se neustále snaží získat nové stopy, k vyšetřování se proto připojili jejich další kolegové z jednotlivých územních odborů v kraji. „Ti zajišťují záběry z městských kamerových systémů jednotlivých měst a dalších důležitých míst,“ vysvětlila krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Míša Muzikářová se pohřešuje od středy 11. ledna. Jde o den, kdy nepřišla do školy. Podle dostupných informací však nelze vyloučit, že holčička zmizela už o několik hodin dříve. Když totiž matka ráno kolem 05:00 odcházela do práce, dceru nekontrolovala. Míšin telefon byl naposledy aktivní 10. ledna večer.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

krupan10 ( 25. ledna 2017 06:31 )

svatá pravda

krupan10 ( 25. ledna 2017 06:27 )

no a není ti divný, že na Ukrajině také bují nacismus a potomci banderovců se stali vítězi "demokratického" puče a tyto nácky EU podporuje

krupan10 ( 25. ledna 2017 06:21 )

tak to máte pravdu

hukrates ( 24. ledna 2017 19:50 )

 První rozumný názor, jak osvěžující Tady už některé diskutující ženy navrhovaly rozbít huby matce i babičce...

bezodkladne ( 24. ledna 2017 19:37 )

Vzpomínám si,když zmizela Anička Janatková,tak mělo 85% obyvatel jasno že to udělal pan Janatka. Já bych s tím lynčováním matky počkala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání