Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Při dopravní nehodě zahynuli rodiče a jejich syn (†17): Z Natálky (18) je sirotek

Autor: lm - 
23. ledna 2017
21:58

Při tragické dopravní nehodě v sobotu zahynula celá rodina. Jozef (†42), jeho manželka Marcela (†40) a syn Adrián (†17) nepřežili čelní střet s protijedoucím autem. Doma na ně čekala 18letá Natália, která v krátkém momentě přišla o své nejbližší.

K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu kolem 21:30 u slovenské obce Oščadnice u českých hranic. Podle dosavadních informací otec rodiny Jozef předjížděl a nestihl se včas zařadit. V protisměru se pak střetl s autem, které šoféroval teprve 20letý řidič.

Náraz byl velmi silný, z Jozefova auta dokonce vytrhl motor, který skončil o několik desítek metrů dál. Zdemolované auto pak skončilo na střeše, Jozef (†42), Marcela (†40) i jejich syn Adrián (†17) byli bohužel na místě mrtví. Dvacetiletý šofér skončil ve vážném stavu v nemocnici, kam ho záchranáři museli dopravit připojeného na umělou plicní ventilaci.

Natálce (18) zachránilo život, že osudný večer zůstala doma s přítelem. „Ještě o deváté večer volala s maminkou, ptala se, kde jsou, máma jí říkala, že už jedou zpět. Vraceli se ze Žiliny z nákupů. Pak se jim nemohla dvě hodiny dovolat, tak volala maminčině sestře a ona pro ni přišla,“ řekla serveru čas.sk maminka přítele Jana (49).

Dívka je teď velmi smutná a neustále pláče, v rodině měli moc pěkné vztahy. „Je to pro ni jako film, jako by se to nedělo, ještě si to neuvědomila,“ popsala Jana s tím, že dívka zatím zůstává u nich. „Její babička už řekla, že si ji vezme k sobě. Je to pro ni strašná ztráta, měla s rodiči krásný vztah. Byli úžasná rodina, velmi milovali své děti,“ dodala.

londynskypes ( 24. ledna 2017 07:56 )

a natalka je sirotek v 18 letech zrovna vysivala

danyka ( 23. ledna 2017 22:53 )

Je mi líto mladého řidiče toho druhého auta. Snad se z toho dostane. Souhlasím s vámi, škoda, že ten, co předjížděl, nejel v autě sám. Je to kruté pro tu slečnu, která zůstala bez bráchy i bez rodičů, jenže co rodina toho kluka, který je na tom zle v nemocnici? To jakoby nebylo,

amaliana ( 23. ledna 2017 22:26 )

podle popisu otec rodiny zabil manželku, syna a sebe a ohrozil život dalšího mladého kluka, který má doma také svojí mámu....co to tu plesk mele za hovadiny???? Proč to podává jako chudák řidič co předjížděl? Hrál ruskou ruletu a svezl s sebou 2 lidi! Škoda že nejel sám, takový člověk neměl co za volantem dělat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání