Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muž (50) polil manželku parfémy a zapálil ji: Prý moc nakupovala!

Autor: els - 
22. ledna 2017
18:59

Velkou tragédií mohla skončit běžná manželská hádka. Muž vyčítal své manželce, že si kupuje příliš mnoho parfémů. Muž se ji pak pokusil upálit. Žena vyvázla jen s lehčími popáleninami, ale veškeré vybavení shořelo na popel.

V polském městě Žory zachvátily plameny jeden z bytů. K požáru došlo po hádce manželského páru, který v bytě žil. Manžel vyčítal ženě, že má mnoho parfémů. Ta ho však ignorovala a odešla si lehnout. Jakmile usnula, rozhodl se manžel k děsivému činu.

Na hlavu vylil manželce všechny voňavky, co vlastnila, a pak rozžehl zápalku. Voňavky okamžitě vzplanuly. Žena se rychle snažila vlasy uhasit, což se jí nakonec podařilo.

„Muž jí vyčítal nadměrné používání parfémů. Vyhrožoval jí, že jí jednou kvůli tomu podpálí. Žena ho ale ignorovala a šla spát,“ popsala událost policejní vyšetřovatelka Anna Zbroja.

Žena díky své pohotové reakci vyvázla jen s několika málo zraněními. Zato však byt dopadl o poznání hůř. „I když se hasiči snažili z bytu zachránit, co se dalo, oheň zničil veškeré vybavení,“ doplnil k události policejní tiskový mluvčí Dariusz Lach.

Požár byl tak rozsáhlý, že hasiči, kteří okamžitě dorazili na místo požáru, museli z domu, kde se byt nacházel, evakuovat 50 lidí. Na místo rovněž dorazili záchranáři, kteří se postarali o zraněnou ženu. Než ji však stihli odvést do nemocnice, stihla policistům sdělit, co bylo příčinou požáru.

Na základě této výpovědi zatkli policisté padesátiletého manžela. Muž se pak policistům přiznal a svůj čin ospravedlňoval tvrzením, že v bytě bylo víc parfému než vzduchu. V současnosti je manžel obviněn z vážného ublížení na zdraví a veřejného ohrožení, za což mu může hrozit až 10 let vězení.

fotrpjotr ( 23. ledna 2017 02:38 )

Měl ji raději polít močůvkou,aby tak nesmrděla.

hanka666 ( 22. ledna 2017 19:42 )

Manželka moc nakupovala, tak manžel podpálil byt. A to se vyplatí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání