Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zabilo ho vlastní auto: Dominik (†26) nastartoval a za okamžik byl mrtvý

Autor: bop - 
22. ledna 2017
07:00

Tragická souhra okolností má na svědomí další zmařený lidský život. Všechno se odehrálo velmi rychle. Dominik (†26) pracoval jako taxikář a ve čtvrtek ráno hodlal vyrazit do práce jako obvykle. Na cestu už ale bohužel nevyjel…

Mladý učitel Dominik si přivydělával jako taxikář. Ve čtvrtek ráno v Čiernom na Slovensku nastartoval auto stejně jako každý jiný den, a odskočil si otevřít bránu. Jenomže vozidlo se začalo hýbat… Dominik se ho pokoušel zastavit vlastním tělem, proti několikatunovému stroji však neměl šanci na úspěch.

Nakonec ho vůz přimáčkl k bráně. Kolem šel zrovna školák Matěj (16), který pospíchal na ranní vlak, když uslyšel podivný rachot. Nejprve uviděl pouze auto, až potom si všiml, že je tam i mladý muž. Podle slovenských serverů Pluska.sk a Čas.sk se k Dominikovi Matěj dostal, až když už měl mladík nohy pod vozidlem a koukal z něj jen trup a hlava.

Školák podle svých slov podnikl všechno, co mohl, aby mladému muži život zachránil. „Byl jsem asi sto metrů od domu, když jsem si všiml, jak auto projelo bránou. Když jsem tam přišel, viděl jsem už muže v krvi. Byl v bezvědomí, snažil jsem se mu pomoct. Volal jsem na tísňovou linku, operátorka mi radila, co mám dělat. Dával jsem mu umělé dýchání,“ popisuje Matěj.

„Běhal jsem zkrvavený po cestě, mával jsem, ale nikdo si mě nevšímal. Bylo to bezohledné, něco takového se může stát každému,“ pokračuje statečný chlapec, který se snažil zastavit okolo projíždějící auta, aby přivolal pomoc. Bohužel už nemohl pro Dominika nic víc udělat a ten svým zraněním podlehl.

andy83 ( 22. ledna 2017 11:14 )

No ne jen na slovensku, ale i v čechách, před několika lety. U garáží rostou zplaněné třešně. Řidič viděl jak děcka trhají třešně a olamují větve, tak zastavil před skoro před garáží, (zastavil napůl v kopeečku, a napůl na rovince, aby mohl stočit kola do garáže) a šel je usměrnit. Auto se po zpátku rozjelo, a on se ho snažil též zastavit vlastním tělem. Dopadlo to jak to dopadlo. Auto nemusí být několikatunové, stačí jen jedna tuna, a rychlost (i když takzvaně pomalá) udělá své. Něco jinýho je pud sebezáchovy, ten asi neměl ani jeden, USKOČIT

moiaza ( 22. ledna 2017 10:53 )

 Zabila ho vlastní hloupost, nikoliv auto.

karelr4 ( 22. ledna 2017 10:01 )

Vy ste všichni chytrý jak radio.

dzambulka007 ( 22. ledna 2017 09:38 )

Já už si mockrát říkala, při pohledu na ten výkvět debility, co se shromažduje ve školství, že děcka musí strážné anděly.

nezadat1 ( 22. ledna 2017 09:16 )

Škoda mladého života,ale štěstí,že ten pitomec nebude učit děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání