Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Holčičku (†12) srazil u Přerova vlak: Strojvedoucí po neštěstí zkolaboval

Dvanáctiletou dívenku srazil u Přerova vlak: Strojvedoucí po neštěstí zkolaboval. (ilustrační foto)
Dvanáctiletou dívenku srazil u Přerova vlak: Strojvedoucí po neštěstí zkolaboval. (ilustrační foto)  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
20. ledna 2017
20:38

Tragicky skončila ve čtvrtek v podvečer jízda vlaku z Prahy do Olomouce. Kousek od Přerova vlak srazil teprve dvanáctiletou holčičku, která zraněním na místě podlehla. Strojvedoucí se po události údajně zhroutil.

K nehodě došlo ve čtvrtek kolem 18. hodiny v úseku Brodek u Přerova a Prosenice. Vlak společnosti RegioJet se zde střetl s osobou v kolejišti. Později se ukázalo, že jde teprve o dvanáctiletou holčičku...

„V tom vlaku jsem měla synovce, jel z Prahy do Ostravy. Kolem šesté hodiny večer prý vlak prudce zabrzdil, až se lidem vylilo pití. Strojvedoucí po chvíli promluvil k cestujícím, že došlo k úmrtí osoby. Nikdo nesměl nic fotit ani jít k oknům. Policie průběžně vlak kontrolovala a hasiči nabízeli lidem tabletky na uklidnění,“ řekla serveru TN.cz čtenářka Iveta z Plzně.

Podle mluvčího olomoucké záchranky utrpěla dívka mnohočetná zranění, kterým ještě na místě podlehla. U nehody zasahovali hasiči, kteří mimo jiné poskytovali i psychickou pomoc cestujícím, kteří se zhroutili.

Podle paní Ivety bylo z vlaku vidět, že z místa odváděli ještě jednu malou holčičku - znamená to snad, že si děti na kolejích hrály?

„Osoba se vyskytovala na koleji v místě obtížně přístupného, vyvýšeného náspu. Tedy tam, kde je zakázáno se pohybovat. Nebylo v moci strojvedoucího srážce zabránit. Ten pak nemohl pokračovat v jízdě, proto jsme ho vyměnili a po prošetření případu policií vlak pokračoval dál, byť s několikahodinovým zpožděním,“ popsal tiskový mluvčí RegioJetu Aleš Ondrůj.

kidanmar ( 27. července 2018 09:49 )

londynskypes: to že udělala neštastého strojvedoucího neudělala ho neštastného jen se lekl ... a to že neměla na kolejich co pohledavat ano něměla ale i tak by měla mít úctu nemyslíte vy tu ještě ste ale ta holčička ne ta holčička už nikdy nepujde do kina nikdy nepujde do náruče její rodiny a přátel nechtělo by se nad tímto trochu zamyslet a nebýt sobečtí ***i a hledět jen na sebe ?!!!

kidanmar ( 27. července 2018 09:42 )

ty debile jeden místo aby jsi se staral o to že umřela malá holčička co měla celý život před sebou tak se staráš o své pohodlí ..a pokud vidím tak ty jsi nevychovaný hajzl neumíš dát úctů zemřelé osobě místo toho se staráš o totalní voloviny měl by si se nad sebou zamyslet výkendů máš dost ale ta holčička už nemá ani jeden a ty by jsi na tohle měl brát ohled

andrusacek ( 4. března 2017 16:28 )

Co tady píšou humusarny to nemají v hlavě v pořádku už prosím nwhul tu trávu a nefetuj hrabě si stoho oxygenw

andrusacek ( 4. března 2017 16:24 )

Oxygene tobě se to může stát taky tak vaz slova nebo tě nahlasim na policii co tady píšeš a zrůda jsi tak ty a parchant jsi ty a hl.nevychovany tak být tebou tak mlcim nebo to budu řešit přes policii mám nato právo veškeré informace nahlasit

andrusacek ( 4. března 2017 16:22 )

Oxygene tak to jsi možná ty nevychovaný ty hajzliku víš otym hovno tak moc jen té potkat tak zůstaneš v mých rukach

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání