Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Policie provedla domovní prohlídku u „zlého strejdy“, tvrdí kamarád matky pohřešované Míši

Autor: aba - 
20. ledna 2017
11:37

Pátrání po nezvěstné Michaele Muzikářové (12) probíhá dnes už desátým dnem a stále bez úspěchu. Policie nasazuje všechno, co má, aby dívku našla, a vyslýchá i rodinu a blízké přátele, kteří by mohli o případu něco vědět. Podle informací, které zveřejnil kamarád Míšiny matky, provedli vyšetřovatelé dokonce domovní prohlídku u „zlého strejdy“ Otakara S.

Kamarád Míšiny matky uvedl, že policie Otakara S., současného partnera Míšiny matky Evy, vyslýchala už v úterý v Plzni. V jeho plzeňském bytě, který si pronajímá, měla provést dokonce i domovní prohlídku. O všem prý Otakar ihned informoval svoji přítelkyni Evu po SMS zprávách.

Míša se prý o matčině příteli vyjadřovala hanlivě a vyhýbala se mu, jak jen mohla. „Nesnáším je,“ napsala Míša na Facebook. „Koho?“ tázala se kamarádka. „Mámu a toho,“ odpověděla. Je zřejmé, že jím myslí přítele své matky, se kterým prý vůbec nevycházela. „Ona se prý hádala s matčiným přítelem,“ napsala jedna dívka na Facebooku.

Otakar S. prý dlouhodobě žije v Plzni, kde je kvůli práci, a za Evou jezdí na víkend. Jejich soused tvrdí, že ho Míša neměla ráda. Muž měl být dokonce již jednou vyšetřován kvůli obtěžování nezletilé dívky „Míšina maminka tam snad přes Vánoce měla nějakého přítele, přesněji to nedokážu říci. Míša se ho prý ale bála nebo ho snad neměla ráda, nevím,“ řekl soused.

Pátrání po nezvěstné Míše tak stále pokračuje.  Naposledy byla viděna v úterý 10. ledna ve škole a ještě večer byla aktivní na Facebooku. Její matka ohlásila, že je dívka nezvěstná, až ve středu 11. ledna, kdy se nevrátila ze školy. Vyšetřování ale později ukázalo, že tam ani nedošla. Matka opouštěla byt ve středu okolo páté ráno, kdy odcházela do práce. Míšu prý nekontrolovala, ale policie usuzovala, že odešla do školy jako vždycky, podle chybějícího batohu a školních pomůcek.

To se ale podle kamerových záznamů ze středečního rána, na kterých Míša chybí, nepotvrdilo, a tak začala policie zkoumat kamerové záznamy i z předešlého úterního večera. Situace je stále velmi napjatá a do hry se vložil i policejní psycholog, který byl v Míšině škole. Na sociálních sítích a stránkách věnovaným tématu to vře, ale všichni diskutující doufají, že Míšu najdou živou a zdravou.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

sandrinka ( 24. ledna 2017 08:47 )

Vy jste fakt dobrá, Martino K. Napadaji Vás opravdu ddobre veci.....meli by to tak udělat a souhlasim s Vámi, ze pokud to bylo planovane, k nejakemu divnemu chovani by muselo ddojit uz predtim......

sandrinka ( 24. ledna 2017 08:44 )

Presne tak..............to ten jeho usmev, zen je odporny....at uz s tim ma neco do cineni nebo ne, tak i tak je to hnusny odporny muz.........dokazu si predstavit, ze muze nekde dite tyrat......ale jestli ma s nim tentokrat Misa neco do cineni, to nevim......

sandrinka ( 24. ledna 2017 08:41 )

Ano, martino k. přesně tak, tohle meli hned uddelat, jak dddelali tu domovni prohlidku............Kdyz je k dispozici fenka az z Nemecka a specialne vycvicena na hlidani lidi, tak policiste provedte ddriv, nez Vam treba, pokudd holcicka je une, utece za hranice.......

Lena2006 ( 20. ledna 2017 22:02 )

ráda bych se mýlila, ale ta holčina už není mezi námi :/

martina.k ( 20. ledna 2017 19:54 )

 Co prohledat vsechny byty v dome, ostane lide by to meli nabidnout sami, treba o detailnim rezimu, by mohl vedet i clovek, co bydli v dome, jakykoliv clovek v dome, kdyz to bude sledovat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání