Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Míša nemohla zmizet v úterý! Babička popsala poslední hodiny před zmizením

Autor: ljš - 
19. ledna 2017
20:45

Míšo, vrať se mi, nemůžu bez tebe žít, vzkázala v slzách babička pohřešované holčičky (12) z Ústí nad Labem. Po její vnučce kriminalisté pátrají už více než týden. Zdrcená žena nyní v emotivním rozhovoru pro televizi Nova osvětlila, co se dělo v posledních hodinách, které zmizení předcházely.

Přestože kriminalisté rozšířili interval pátrání o úterní odpoledne, Míšina babička Eva si je jistá, že vnučka zmizela až ve středu. "V úterý se neztratila určitě, to jsme byly s mojí dcerou nakoupit. Ona jí ještě volala, že se opozdí, že nepřijde jako vždycky z práce, ale o hodinu později," řekla plačící žena reportérovi televize Nova.

"My jsme přijely trolejbusem ve čtvrt na osm večer, normálně přijíždí v půl sedmý. Ještě jí koupila svačinu do školy, Míša si to připravila všechno do tašky a večeřely spolu," dodala babička s tím, že tak jí úterní večer popsala dcera. Sama prý Míšu slyšela v telefonu, když jí její dcera cestou na nákup volala.

Ona sama s vnučkou naposledy mluvila v pondělí, kdy jí slíbila, že jí nakoupí nějaké sladkosti. "Pak už jsem jí volala až v tu středu, když už jsem věděla, že může být ze školy doma. To už byl úplně hluchej telefon, vypnutej. Volala jsem jí asi čtyřikrát. Pak mi volala dcera a říkala: Hele, Míša tady není a nemá tady ani tašku do školy, to je divný. To prostě nesedělo, tak jsem jí rovnou řekla, volej policii. Tak ona ještě zavolala té kamarádce a pak volala policii," popsala paní Eva okamžiky, kdy zjistila, že vnučka zmizela.

Vnučka podle ní vždy dávala vědět, když někam šla. "Vždycky, když šla ven nebo chtěla spát u kamarádky, tak volala mámě. Když jí to máma nevzala, protože nemohla kvůli práci, tak volala mně. Já říkám, neboj, já to dám mamče vědět, jak se jí dovolám. Nikdy nešla bez dovolení ven nebo ke kamarádce," vysvětlila.

"Já si myslím, že neutekla," dodala s pláčem. Podle ní se vnučka velmi těšila na kroužek focení, do kterého měla začít chodit.

S vnučkou měla krásný vztah. "Ona trávila vlastně víkendy se mnou, ale někdy přišla i během týdne. Já jsem jí vždycky volala, jestli je sama, nebo venku. Ona řekla, jsem sama, tak jsem řekla, no tak přijď. Pak se podívala na hodinky, řekla: mamka přijde každou chvilku z práce, tak já jdu," vysvětlila babička.

Vyjádřila se také k nacistickým symbolům na Facebooku své dcery. "Já jsem jí nikdy do ničeho nemluvila. Ona je lehce zmanipulovatelná. Má svůj idol zpěváka, který jednu dobu, já vím, že je hloupý to říkat, nezvládnul popularitu a zavřel se na pět let do kláštera. Tak moje dcera nosila na krku růženec, sháněla modlitební knížky. Tak to bylo taky takový období. Já myslím, že byla někým ovlivněná," míní paní Eva.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

ajetoblesk ( 28. ledna 2017 22:06 )

Stupacky byly kontrolovany? Mrazaky?

Bublifukator ( 21. ledna 2017 21:16 )

 Mohla zmizet uz vecer..treba mama jeste nekam sla nebo v noci Misa odesla..mama tvrde spala a co kdyz nekdo klepal na dvere..nekdo koho Misa znala.Nemyslim si ze by se sama vydala na utek.hrozne se bojim o Misu..prece neni mozne aby ji nikdo nikde v cas nevidel...v kazdem baraku je nejaka baba co slidi po vsem a nic ji neujde

Bublifukator ( 21. ledna 2017 21:11 )

 Misa klidne mohla zmizet uz v utery vecer..prijde mi,ze mama ji ani poradne nekotrolovala kdyz sla ci odchazela z prace....aby Misa nebyla bliz nez si vsichni mysli ...prosim at se najde v poradku a ziva !!Je to cele pekelne zamotane

alumno ( 21. ledna 2017 00:24 )

Pro salisbury: Kde jste proboha vzal nebo vzala?, že se v ČR denně ztratí 20 dětí?? Denně se v ČR neztratí snad ani 20 psů, natož 20 dětí Pokud jste to vyčetl/a z té "statistiky" na stránce Najdute.cz, tak oni tam počítají i to, když se puberťák nevrátí včas ze školy a rodiče hned zalarmují policisty a puberťák se za hodinu vrátí sám. Pak tam počítají i chronické útěkáře z pasťáků co utíkají každý den a mají už stovky útěků a oni počítají každý jeden útěk jako "ztracené dítě". Takže ve skutečnosti vůbec nejde o ztracené děti. Je to prostě každý den cca 20 dětí, co se snaží zdrhnout z děcáků nebo se opozdí s příchodem domů, spousta z nich opakovaně. Pokud jde o skutečně pohřešované děti (děti v ohrožení), tak třeba aktuálně je Míša jediným pohřešovaným dítětem v ohrožení v celé ČR. Pak se samozřejmě pátrá po dalších dětech,ale ty se ztratily třeba před 10 lety, dnes už by byly dospělé. AKTUÁLNĚ se ve věku do 15 let v CELÉ ČR POHŘEŠUJE 7 CHLAPCŮ a 8 DÍVEK, ale někteří z nich jsou opravdu pohřešovaní mnoho a mnoho let. Něco z toho jsou taky cizinci s bydlištěm v ČR. Takže celkově je těch skutečně pohřešovaných, u kterých je předpoklad, že jim někdo ublížil nebo je unesl, a hledají se většinou poměrně dlouho a někdy se i nenajdou, opravdu velmi málo.

dietr ( 20. ledna 2017 19:25 )

Ta matka je nějaká divná, vůbec nevíme, kolik toho vypije a s kolika chlapama spí. To Péťa Kramný byl jiný formát!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání