Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragický konec pátrání: Moment, kdy hasiči našli pohřešovanou Nikolu

Autor: dce - 
19. ledna 2017
11:09

Desítky hasičů, několik jednotek z širokého okolí, psovodi. Tak to v pondělí večer vypadalo u Orlíku. Všichni pátrali po pohřešované Nikole (†23). Bohužel se jim ji nepodařilo najít živou. Dívka patrně spáchala sebevraždu.

Duševně nemocnou dívku začali v komunitě Kaleidoskop v Solenici postrádat v pátek. Nikola se zde léčila kvůli dlouhodobým depresím a s poruchou osobnosti. V minulosti se několikrát pokusila o sebevraždu. Proto když v pátek bezeslova odešla, začali se o ni všichni bát.

Pátrací akce, kterou zorganizovala spolu s hasiči dívčina rodina, v pondělí večer měla ale smutný konec. Díky ochotě dobrovolníků a spřátelených kynologických organizací sborů dobrovolných hasičů se osobu po necelé hodině podařilo nalézt, bohužel již bez známek života,“ uvedl mluvčí hasičského sboru Příbram.

Podle všeho bylo tělo nalezeno pod skalní vyhlídkou a případ policie vyšetřuje jako sebevraždu. „Na místo byla přivolána Policie České republiky a ta si následně povolala další složky IZS potřebné pro dokončení zásahu,“ dodal mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání