Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Poslední video Míši, než zmizela! Policie prohledává záběry z kamer

Autor: ljš - 
18. ledna 2017
17:46

Rozesmátá holčička radující se v záplavě sněhu. To je nejaktuálnější fotografie pohřešované Míši Muzikářové z Ústí nad Labem. Policie po dívce pátrá od minulé středy. Oblečena je na fotce do věcí, které zmizely spolu s ní. Policie zatím horlivě prověřuje kamerové záznamy.

„Kriminalisté ze speciálního týmu i dnešního dne po pohřešované Míše Patricii Muzikářové stále intenzivně pátrají. Vyhodnocují stovky hodin kamerových záznamů,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Kriminalisté v pondělí požádali občany části Ústí nad Labem, zda by poskytli soukromé kamerové záznamy z domů, firem a vozidel. „Na výzvu se nám již někteří majitelé ozvali. Do současné chvíle jsme přijali zhruba 90 poznatků z řad veřejnosti. Občané je poskytují nejenom prostřednictvím linky 158, ale i prostřednictvím mailové pošty,“ dodala.

 

Policie současně zveřejnila dva poslední snímky pohřešované dívky. Míša na nich má na zádech růžový batoh a oblečená je do prošívaného kabátu délky ke kolenům a tmavých kozaček s bílou kožešinkou, což jsou věci, které podle policejní databáze zmizely spolu s ní.

Podívejte se na poslední video, které Míša natočila pomocí hudební aplikace přes svým zmizením:

Video  Poslední video pohřešované Míši Muzikářové  - Musical.ly
Video se připravuje ...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE››

petzova ( 18. ledna 2017 21:32 )

https://www.facebook.com/otakar.spacil.9?fref=ts, fotka z 20.10.2016, grafický obsah, bez komentáře

vendulka1234 ( 18. ledna 2017 20:10 )

dost možná jí neložil nějak pedofil z těch kumpánů její matky, měla jich hned několik najednou a někam odvezl, dost možná jí prodal dalším pedofilům do Německa, je to blízko od hranic a Němci jsou tímhle pověstný...dostali prachy a ted mlží...

vendulka1234 ( 18. ledna 2017 20:07 )

ty co se zastávají matky, všechny její facebookové fotky jsou jen otom jak někde sedí na pivku, ráno snídaně pivo odpoledne pivo, večer s kamarády pivo...žádné normální foky s dcerou, jen se džánem piva, pardon jednu fotku dcery má, jak leží na lavičcce s lahvema jak jinak než od piva...tohle normální matka nedělá, ta má fotky z dovolených výletů atak...dále matka tvrdila že se dcera ztratila ráno, než šla do školy, ted vyšlo najevo že se zřejmě ztratila již o 18 hodin dříve, ta matka něco tají...tohle nedává smysl..tak důležitý fakt jako je čas zmizení, a ona háže den sem, den tam, jak kdyby šlo o pytel brambor...jasně že pak policie se nemá čeho chytit, matka totiž neví, co měla dcera na sobě, jak je vysoká nebo jestli vůbec dcera je doma...prostě něco tají...kdyby byla tak blbá, už jí veme dítě sociálka.

osol ( 18. ledna 2017 19:49 )

take stastne dieta, co si zilo svoj zivot, povedla tej matky snad sa najde u nejakych pedakov

cmaralka7 ( 18. ledna 2017 18:31 )

 Blesku, proč jsou smazány diskuze ? Vy sem vkládáte fota matky, tak se nedivte, že jsou lidé rozhořčení ! Mimochodem, jestli je toto batoh, který měla mít Míša do školy, tak netuším, co ten den měli ve škole, je úplně prázdný...Moje děti mají batoh úplně narvaný učením a šestinásobně větší....Klidně si to zase smažte

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání