Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Elišky (†1,5), která zemřela násilnou smrtí: Je znovu těhotná?

Autor: Hynek Zdeněk, ljš, mat - 
18. ledna 2017
15:58

Tvrdila, že její dcera zemřela po očkování, pak se ale ukázalo, že Elišku (†1,5) někdo zabil. Policisté z její smrti obvinili právě sedmnáctiletou matku z Vacenovic na Hodonínsku. Ta je nyní podle serverů TN.cz a Extra.cz na svobodě a údajně čeká další dítě.

Eliška zemřela na přelomu října a listopadu. Její matka, sedmnáctiletá Tereza, na Facebooku uvedla, že holčičku našla mrtvou v postýlce, a naznačila, že ji mohlo zabít očkování. Pitva ale prokázala násilnou smrt a policisté nakonec obvinili právě matku. Televize Prima tehdy uvedla, že matka Elišku udusila.

Tereza se po provalení příčiny smrti zhroutila a byla údajně hospitalizována na psychiatrii v Kroměříži. Po dvou měsících se však objevila zpráva, že je na svobodě a dokonce znovu těhotná. Svým kamarádkám podle serveru Extra.cz řekla, že „rozhodně sedět nepůjde“.

Redaktorovi Blesk.cz se podařilo zjistit, že dívka skutečně nepobývá na psychiatrii, ale doma, kde se ji rodina snažila všemožně zapírat.

Podle blízké příbuzné otce zemřelé Elišky se Tereza P. objevila doma už kolem vánoc. „Měli jsme informace, že bude stíhaná na svobodě. Prý není nebezpečná svému okolí,“ řekla žena Blesku.

O těhotenství Terezy prý nic netuší. „Upřímně, ještě jsem se z toho, že je malá navždy pryč, nevzpamatovala. Psychicky mě to deptá. Pořád ji vidím, když k nám přišla na návštěvu. Jakákoliv vzpomínka mi vhání slzy do očí,“ popsala své pocity.   

Za zabití dcerky hrozilo Tereze P. až deset let za mřížemi. "Vzhledem k věku osoby nemůžeme k případu poskytovat žádné informace," řekla Blesk.cz policejní mluvčí Štěpánka Komárová.

oliiiii3 ( 10. prosince 2017 11:33 )

K JAKÉMU NÍZKÉMU VĚKU TO HOVOŘÍTE, NEMŮŽETE SDĚLIT INFORMACE, TAK RADĚJI NIC NEPIŠTE, JE TO POTVORA CO BYLA UŽ TĚHOTNÁ JEDNOU, CO TED NEMÁ S KÝM TŘÁST. ZABILA, TAK AT SI TO ODSEDÍ. CO TO MÁME ZA STÁT. K PLÁČI.OBRÁTIT NA RUBY A NALÍT TAM KYSELINU. KTRÝ CHLAP NA TUHLE VRAŽEDKYNI VŮBEC VLEZE. A CO RODIČE , AKORÁT SE BUDOU BÁT O DRUHÉ VNOUČE.

te.ka.s ( 27. června 2017 07:50 )

Děláte si ze mě srandu už?! je tady někdo kdo ji opravdu znal?! pochybuju.....mohli byste jí dat už konečně pokoj. Bylo na 100% prokázáno, že ji zabila ona? Je tu nějaká matka? Jak by asi bylo, kdyby vás pořád vytahovali, že jste zabili svoje dítě když už jste konečně dost silná na to jít dál? Ničíte jen lidi!

franta-mlaticka. ( 18. ledna 2017 20:27 )

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012635176032&fref=ts Terry Přikrylová

franta-mlaticka. ( 18. ledna 2017 20:09 )

 Odporná tlustá primitivní špína, co umí jen nastrkovat díru, ten debil co na ní vlezl, to je stejný odpad. Hnus.

buban ( 18. ledna 2017 18:28 )

Ne,ta má být sterilizována, poté internována v nějakém ústavu, kde by se naučila i jiné dovednosti, nejen honbu a kuřbu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání