Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ředitel a 3 učitelé hromadně znásilnili postiženou dívku (12): Násilný útok málem nepřežila

Autor: shp - 
18. ledna 2017
14:35

Učitelce tělocviku ze školy Rajkiya Madhya Vidyalaya v indickém městě Koka se narodila mentálně postižená dcera. S otcem se rozešla a musí se o ni starat sama, proto ji bere s sebou pravidelně do školy. Tam však byla dvanáctiletá dívenka brutálně znásilněna. Matka nyní prahne po spravedlnosti.

I když nebyla dívka žačkou školy, chodila do ní s matkou, protože nebyl nikdo, kdo by se o ni postaral. Hrála si s ostatními dětmi a nikdy nenastal žádný problém. Až doteď. Dívku v nestřežený okamžik přepadl ředitel školy s dalšími třemi učiteli. Dcera tělocvikářky to málem nepřežila.

Dívku totiž brutálně hromadně znásilnili. Postižená holčička je nyní v kritickém stavu v nemocnici. Utrpěla vážná zranění a silně krvácí. „Začali jsme vyšetřování případu, ve kterém je obviněn ředitel Aju Ahmed a učitelé Mohammed Shaukat, Abdul Bari a A. Rahman,“ řekl policista Kusum Bharati.

Je to mé jediné dítě. Není mentálně zdravá. Protože se o ni nikdo nemůže doma starat, doprovází mě do školy. Teď se budu soustředit na to, aby dcera dostala všechnu lékařskou pomoc, kterou potřebuje a aby bylo spravedlnosti učiněno zadost,“ prohlásila matka, která si nepřála být jmenována.

naidka ( 18. ledna 2017 20:04 )

Znásilňování mezi zvířaty neexistuje, protože mají víc rozumu než lidské primitivní národy.

sores ( 18. ledna 2017 19:04 )

Dokud nebude tvrdý zákon vůči zrůdám co vlezou na děti a to sekání ptáků nic se nezmění!!! Nechápu proč společnost celý svět nebojuje o takový zákon!! Vše záleží přeci jen na lidech. Pokud člověk nemá respekt a nebojí se, chová se jak zvrhlá zrůda -špína podčlověk!!!

violka4 ( 18. ledna 2017 18:21 )

přesně tak,kde se objeví koule hned je průser na světě zmetci vypatlaní,byť jsou mezi něma drahokamy ale ty se už těžko hledaj

violka4 ( 18. ledna 2017 18:19 )

to říkám hnusný odporný zrudy mohamedanský bez rozdílu .....do plynu a s něma všechny zmetky co tohle dovolí

Xeen ( 18. ledna 2017 17:37 )

Celá severní část Indie jsou muslimové. V Kašmíru jich je 70% "menšina". Jinak tvoří většinou asi 20% populace. Takže asi tak..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání