Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bojím se. Vše je až mrazivě podezřelé, napsala o Míšině zmizení advokátka z případu Kramný Slámová

Autor: dce - 
18. ledna 2017
21:25

Případ zmizelé dvanáctileté Míši řeší celé Česko. Sociální sítě se jen hemží smutnými příspěvky, ale i komentáři plnými naděje. Ta ale s přibývajícím časem ubývá. Lidé se bojí nejhoršího. Ublížil snad Míše někdo? Případ okomentovala i advokátka z případu Petra Kramného Klára Long Slámová.

Míša je pohřešovaná již osm dní, její matka nahlásila zmizení dvanáctileté holčičky minulou středu večer, když ji nenašla doma. Jenže kdy se vlastně děvče ztratilo, není zcela jisté. Policie odmítá prozradit, zda matka v úterý večer své dítě viděla, nebo ne. Její telefon byl ale už tou dobou vypnutý...

Na Míšinu matku se snáší po sociálních sítích ohromná vlna nevole. Rodina se totiž rozhodla s médii nekomunikovat, stejně tak se k případu osobně nevyjadřuje ani na sociálních sítích. 

Prezentace matky na Facebooku je ovšem zvláštní. Vystupuje zde pod přezdívkou Eva Braun, na úvodní fotce má Hitlera s milenkou Evou Braun a nacistickými symboly a schvalováním rasismu se to na jejím profilu jen hemží. 

Kromě ostatních celou věc už okomentovala i advokátka Jiřího Kajínka a pozůstalých v případu Petra Kramného Klára Long Slámová. „Každou hodinu kontroluji zprávy, zda se holčina našla. Stále doufám, že ‚jen‘ utekla a někde se schovává, ale... Bojím se. Vše je až mrazivě podezřelé,“ napsala na Facebook.

Michaela Patricia Muzikářová je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

abvydavatelstvi ( 23. ledna 2017 23:24 )

 Uz minule jsem psala ze jeji otec je Rus ...klidne ji mohl nechat odvezt na falesne papiry pres Madarsko nebo Polsko, pripadne jiny stat do Ruska ...protoze matka se o dceru poradne nestarala ...a s otcem mela hezky vztah ...Na Slovensku unesli za bileho dne zenu pred mesicem ...do dnes ji nenasli ...maji pouze fotku podezreleho ktery si to tam nekolik dni obhlizel ....

Jajat ( 19. ledna 2017 20:18 )

 Kez by jen byla v Rusku.ziva a zdrava...s falesnymi doklady

byvalyvoliccssd4 ( 19. ledna 2017 16:36 )

Asi mělo být: http://judr(tečka)unas(tečka)cz/kramny(tečka)pdf

..krakonos500 ( 19. ledna 2017 16:34 )

Mají svou historii: http://judr.***/kramny.pdf

jasnovidec01 ( 19. ledna 2017 14:12 )

 Kromě ostatních celou věc už okomentovala i advokátka Jiřího Kajínka a pozůstalých v případu Petra Kramného Klára Long Slámová. „Každou hodinu kontroluji zprávy, zda se holčina našla. Stále doufám, že ‚jen‘ utekla a někde se schovává, ale... Bojím se. Vše je až mrazivě podezřelé,“ napsala na Facebook. Hele Sláma vylezla z bot bude zase nepožádanou advokátkou nějaké mrtvoly???ale koho bude zastupovat????mrtvou Míšu nebo její matku kterou lidi odsoudily jako hyenu???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání