Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující fotky matky Míši s hákovým křížem: Můžeme vyrazit na negry, napsal její kamarád

Autor: aba - 
18. ledna 2017
12:20

Míša Muzikářová (12) je nezvěstná už týden. Pátrání po ní stále nepřináší žádné výsledky a to i přes velkou snahu policistů i dobrovolníků, kteří po Míše pátrají ve dne v noci. Čím déle pátrání trvá, tím více informací o Míšině rodině vyplouvá na povrch – teď se objevily nové fotografie Míšiny matky Evy u památníku obětem války a podle toho, jak fotografie vypadají, to pro ni rozhodně nebylo pietní místo.

O kontroverzním smýšlení paní Muzikářové není pochyb. Její facebookový profil nese jméno Eva Braunová, která byla manželkou nacistického vůdce Adolfa Hitlera. Jako hlavní fotku na svém profilu má dokonce společnou fotku Hitlera a Braunové.

O svém smýšlení se na veřejných sítích netají a tak je „fanouškem“ několika extrémisticky zaměřených skupin, stránek a osobností, například Seznamka NS, Oblečení s motivem svastiky nebo film Triumf vůle.

Na profilu jejího expřítele jsou ale k nalezení i peprnější fotky, na kterých je zachycena sama Eva během výletu do Muzea civilní obrany v Ústí. Na fotce pózuje před památníkem obětem bombardování, v ruce má pušku, na tváři široký úsměv a na krku hákový kříž.

Její přítel se při výletu nenechal zahanbit a k fotce, na které pózuje na tanku a s puškou, přidal komentář „můžeme vyrazit na negry.“ Fotky byly přidány na sociální síť na začátku srpna 2015 a všechny je pohřešovaná Míša označila jako „to se mi líbí.“ Je otázkou, zdali ve svém věku plně rozuměla tomu, co vlastně komentáře a fotky znamenají. Z označení fotek Míšou se ale dá usuzovat, že ji nejspíše obsah nepřekvapil a byla podobným věcem a komentářům svědkem i doma.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání