Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Noční manévry v domě zmizelé Míši (12): Kriminalisté hledali krev!

Autor: ljš, uá - 
17. ledna 2017
05:00

Dům obehnaný páskou a kriminalisté v bílých ochranných oblecích. Tak to v neděli večer vypadalo v domě, ze kterého minulou středu zmizela pohřešovaná Míša Muzikářová. Na internetu se rázem objevily spekulace, že holčička byla nalezena, to se ale nakonec nepotvrdilo. Blesku se podařilo zjistit, že kriminalisté hledali ve sklepě krev.

Policisté již na počátku vyšetřování důkladně prohledali byt v ústecké ulici Na Vlnovce, ve kterém Míša se svou matkou Evou bydlela. O víkendu pak pátrali na různých místech v okolí, holčičku ale nenašli.

V neděli večer ale náhle přijeli zpátky do bytového domu, který obehnali páskou. Podle zdroje Blesku se zaměřili na sklep. „Měli s sebou i psa čuchajícího krev, tomu nastříkali sprej, aby ji hledal. Nenašli ale nic,“ uvedl.

Stop, které by mohly vést k Míšině nalezení, je zatím stále zoufale málo i přesto, že se na tísňovou linku obrátila už asi šedesátka lidí. Kriminalisté se podle zdroje nyní opět zaměřili na rodinu dívenky a její blízké.

V neděli kriminalisté vyslýchali bývalého partnera a známé matky. „Dnes (v neděli – pozn. red.) byla u mě kriminálka a vyptávala se mě na můj vztah k Evíkovi a Mišce. Dal jsem jim ten seznam ‚úvah‘, co jsme napsali s matkou Evíka,“ napsal na Facebook kamarád Jan D.

Mluvili také s mužem, kterého holčička považovala za svého tátu. K vánoční fotce, na níž byl spolu s matkou, napsala: „Rodiče konečně spolu“. V posledních týdnech však v životě paní Evy figuroval ještě další muž, kterého se však její dcera bála. Matka se s ním prý ale nedávno rozešla.

Podle policejní mluvčí se na pátrání po Míše každý den podílí dvě desítky policistů, kteří jsou součástí speciálně zřízeného týmu. „V průběhu víkendu probíhaly pátrací akce, do nichž byly zapojeny desítky policistů z místních obvodních oddělení, speciální pořádkové jednotky a kriminalistů, kteří propátrávali okolí bydliště a širší okolí. Prohledávali suterény domů, sklepy, půdní prostory, ale i kontejnery na odpad. Do pátrání byli rovněž nasazeni i speciálně vycvičení psi na vyhledávání osob. Bohužel zatím bez výsledku,“ uvedla mluvčí. Policie stále žádá všechny, kdo mají o Míše jakékoli informace, aby kontaktovali linku 158.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

osol ( 17. ledna 2017 18:28 )

ona ich tam len teraz dala? neboli tam nahodou uz davno? ak by ich tam dala len teraz, bolo by to fakt divne

TrojanSlovakia ( 17. ledna 2017 15:58 )

Foter bol tiež divný, keď sa o ňu nesúdil a keby bol slušný, tak matke šľapote ju súd odoberie a dá otcovi.

TrojanSlovakia ( 17. ledna 2017 15:55 )

Blesk píše bludy. Psa mali na vyhľadavanie pachových stôp. Sprej psovi sotva dali. V spreji bol Luminol - látka, ktorá pri styku s ľudskou krvou začne svietiť ako fosfor. Možno preto tam boli až za tmy. Aj keby to umyli, alebo znovu vymaľovali aj pri neviditeľných zbytkoch by Luminol začal svietiť.

taktone ( 17. ledna 2017 15:28 )

to nakonec dopadne tak že se zjistí že jí něco udělala vlastní matka

ninga ( 17. ledna 2017 12:07 )

Tu matku by měli separovat od slušných občanů a zavřít někam do nápravného zařízení. Nejlíp do nějakého lágru s nápisem "Arbeit macht frei", mohla by si tam ve volných chvílích hajlovat, zrůda jedna odporná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání