Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt rodičů, u nichž našli 3 děti, objasněna! Pomohla pitva

Autor: els - 
14. ledna 2017
19:28

Záhadné úmrtí Daniela (†32) a Heather (†30), kteří byli nalezeni v bezvědomí u auta, kde se jejich tři děti dívaly na pohádku, bylo konečně rozluštěno. Pomohla tomu pitva.

Záhadnou smrt mladých manželů se kriminalistům z Floridy konečně povedlo objasnit. Lékaři totiž během pitvy zjistili, že se v obou tělech nachází droga.

Zatím se sice nepodařilo zjistit, o jakou drogu se jedná, ale je zřejmé, že se pár předávkoval. Látka nalezená v tělech bude dále zkoumána.

Policisté řešili toto úmrtí již od silvestra, kdy byli povoláni k rodinnému autu odstavenému u cesty. Daniel a Heather leželi v bezvědomí u auta, zatímco se jejich tři malé děti dívaly v autě na pohádku. Přivolaní záchranáři už nebyli schopni manželům pomoci.

Celá rodina byla ztrátou Daniela i Heather velmi zdrcena. Jeden z příbuzných se teď stará o tři sirotky ve věku osm měsíců až čtyři roky.

„Mohu říci, že Dan byl milující otec, který dělal pro své děti vše,“ řekl rodinný přítel Jerrell Jackson a dodal: „Je neuvěřitelné, co se přihodilo.“ Nikdo z rodiny totiž netušil, že by manželé mohli mít nějaký problém s drogami.

oliiiii3 ( 9. prosince 2017 17:38 )

Milující otec, a droga, to k sobě něak nepatří. Chudáci děti.

marianskelazne ( 17. června 2017 09:41 )

Fetovat a delat si deti, aby se o ne starali cizi...idealni pojeti zivota...

snehulak ( 14. ledna 2017 21:16 )

Děti byly moc maličké, na to, aby jim namíchaly něco sami. Možná grandfather, či grandmother už těch feťáků měli plné zuby.

pizzaoo ( 14. ledna 2017 20:22 )

 A co když jim to někdo nasypal někde do pití a nebo je otrávil, to nikoho nenapadlo? Drogový dýchánek v přítomnosti dětí a ještě když o nich nikdo nevěděl že by holdovali drogám to se mi moc nezdá.

matno ( 14. ledna 2017 20:00 )

Feťák - milující otec?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání