Matce Míši připadají zábavné vtipy jako: „Víš, jak se říká tomu hnusu, který zbude po obřízce? … Žid.“ Ráda sdílí fotky nacistického vůdce Adolfa Hitlera a vyhledává společnost »plešek«, jak holohlavým mužům, se kterými se ráda schází v hospodě, sama říká.

Hodně divné. Koníček matky je hospoda a pivo, nic víc,“ napsala jedna z uživatelek Facebooku. Za svou oblibu zlatavého moku se matka Míši, která si říká na internetu Eva Braun po Hitlerově manželce, nestydí. Ani za to, že si pivo dá i po ránu.

Ženu viditelně nacismus přitahuje. „Bývalo krásně, bývalo fajn, na bráně nápis: Arbeit Macht Frei,“ napsala se smajlíkem na svůj profil. Ráda také nosí neonacisty oblíbenou značku Thor Steiner a vyfotit se nechala i v tričku, které v angličtině hlásá: „Nikdy se neomlouvej za to, že jsi bílý.“ Podobné oblečení nosí i její kamarádi.

Malá Míša zmizela ve středu ráno. Před odchodem do školy se ještě stihla přihlásit na Facebook. Tam byla mezi pátou a šestou hodinou. Do školy vzdálené pouhých 400 metrů však již nedošla. Pátrání policie po dívence bylo zatím bezúspěšné.

Fotogalerie
23 fotografií