Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Partnerka zloděje z Kňažkovy vily: Jsme ve s*ačkách, promluvím, až mi zaplatíte!

Autor: aba - 
14. ledna 2017
05:00

Do domu slovenského bývalého politika a herce Milana Kňažka se v noci z úterý na středu vloupal pravděpodobně devětačtyřicetiletý Pavel Novotný ze Strakonic. Kňažko ho postřelil a Novotný teď leží v nemocnici. TV Joj se podařilo vypátrat jeho partnerku, která ale nepromluví, dokud jí nezaplatí.

K přepadení došlo v noci a hluk Kňažka probudil. Ten se bál, že je lupič ozbrojený a tak vytáhl vlastní pistoli a třikrát vystřelil. Zasáhl vetřelce do tepny ve stehně a ten už nemohl dál nikam utéct. Na zahradě domu ho našla policie a byl sanitkou převezen do nemocnice, kde se nyní pod dohledem zotavuje.

Slovenský deník Čas ve spolupráci se strakonickou televizí vypátral, že by se mělo jednat o Čecha Pavla Novotného ze Strakonic, který má mít podle dalších informací několik dětí a má být vdovec.

Televize Joj vypátrala jeho současnou partnerku, ta se ale nechce k případu vyjádřit, dokud jí nezaplatí. A to pořádně tučnou částku. „Nějakých dva až tři tisíce eur za tenhle příběh. Já a jeho rodina budeme kvůli tomuhle v dost velkých s*ačkách. Nechci něco medializovat, protože si chci vydělat peníze, ale proto, že chci zachránit jeho rodinu a i tu svoji,“ vyjádřila se jeho partnerka pro televizi.

Zatímco pachatel leží v nemocnici, Kňažko byl ve čtvrtek vypovídat a žádný trest ho nejspíše nečeká. Bránil se totiž ve vlastním domě legálně drženou zbraní, kterou použil v souladu se zákonem, tudíž je velice pravděpodobné, že z jeho strany ke spáchání trestného činu nedošlo.

majdulka ( 14. ledna 2017 19:13 )

carmin je jen komunistický chudák a protože nic neumí tak je zřejmě na dávkách protože se práce štítí jak psávali komunisti. Jenže komunistům bylo jedno zda člověk pracoval nebo ne, hlavně že mohli říkat že všichni mají práci. Kvůli takovýmhle komunistům magorům je nemám rád, protože jediné co umějí je pomlouvat a udávat. Zaplať pánbůh že jsou v prd..., a už nebudou otravovat vzduch.

insignia ( 14. ledna 2017 12:21 )

Je zajímavé, jak takový "opencard-i" jsou hned v obraze a ví, kdo je jaký zloděj. Ten Váš nick vypovídá o mnohém opencarde. A propos, článek není o zlatokopce Ochotské a blbečkovi Rosolovi, který se s oženil a tím ji věnoval půlku svého majetku. Článek je o panu Kňažkovi, kterého největším prohřeškem je, že nechodil trénovat na střelnici. Mířil na palici a bohužel ho trefil jenom do haxny

insignia ( 14. ledna 2017 12:07 )

Takovou vilu má u nás kdejaký malý podnikatel, natož herec a bývalý politik. Závist nezná mezí

kolokolo ( 14. ledna 2017 12:04 )

Výborně..zloději si určují podmínky..to jsme to se zákony dopracovali...Doufám že dostane pořádný trest..jinak se příště může stát že majitel bude náhodou mířit výše při ochraně svého majetku..

pomoooc-hori ( 14. ledna 2017 12:02 )

Nezáviď, socko!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání