Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stařeček (75) se po »smrti« probral v rakvi: Příbuzní už chystali pohřeb!

Autor: lm - 
13. ledna 2017
22:23

Velmi nepříjemné probuzení čekalo na pětasedmdesátiletého stařečka v jedné z osad v čínské provincii S’-čchuan (Sečuán). Muž se totiž probral v rakvi, v níž měl být zanedlouho pohřben! Příbuzní »nebožtíka« byli v šoku, když uslyšeli jeho zoufalé bouchání do víka rakve.

Pětasedmdesátiletý stařík podle syna dlouhou dobu bojoval s rakovinou jícnu. Když k němu minulou neděli přišel syn, táta nedýchal a byl chladný. Syn s ním zkoušel zatřepat, ale nic nepomáhalo. „Byl jsem u něj několik dní. Když jsem si uvědomil, že odešel navždy, odnesli jsme jeho tělo z domu,“ prozradil médiím farmář Chuang Ming-čchüan.

Stařečka následně dali do rakve a spolu s pozůstalými začali plánovat pohřeb. Rodina podle tradice porazila prase a začala vyrábět z květů věnce. Asi po osmi hodinách ale přišel šok. Syn uslyšel z rakve podivné bouchání a všiml si, že víko rakve je posunuté.

Když rodina rakev otevřela, stařeček byl živý. „Co se to děje?“ ptal se zmateně svého syna. Muž je momentálně v domácí péči a jeho stav je prý stabilizovaný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání