Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nezaměstnaná baculka brutálně zbila přítele, když si chtěl najít práci. Bála se o dávky

Autor: shp - 
12. ledna 2017
22:12

Na internetu se prezentuje jako veselá a dobrosrdečná žena, která pomůže komukoliv v nouzi. Ve skutečnosti jde ale o vychytralého parazita, který zneužívá britský sociální systém. Angličanka Joanne Corless (35) pobírala dávky v nezaměstnanosti a nechtěla hnout ani prstem, aby si našla práci. Její přítel byl ale jiného názoru.

Patrick Kelly (37) se rozhodl, že si půjde práci najít. Jakmile to ale Corless slyšela, přemohla ji panika z toho, že přítelova práce bude znamenat, že pár přijde o všechny dávky v nezaměstnanosti. Než stihl odejít, napadla ho.

Kromě toho, že mu uštědřila pár facek, při nichž mu rozbila dioptrické brýle, se neštítila svému partnerovi, se kterým žila, roztrhat košile. Po agresivním amoku zažádal Kelly o zákaz přibližování, ale soud mu nevyhověl.

Lhala o spoustě věcí. Hádali jsme se o tom, jak ovlivní naše dávky to, že si půjdu najít práci. Ona pak začala jančit,“ řekl Kelly u soudu. Ten nakonec Corless nařídil devět měsíců veřejně prospěšných prací. Mimo ně musí uhradit soudní výdaje a nyní již expříteli zaplatit zničené oblečení.

vavrjan ( 14. ledna 2017 10:33 )

A proč ji vyhrožoval prací? Pak ať se nediví, že ho zmlátila. Dávky jsou bez práce a jistý.

XLADI ( 13. ledna 2017 08:57 )

Jen 35? No to mě poser vypadá na 50. Sociální systém je bohužel až moc štešdá, když podobné parazity nenutí hledat si práci a oni si spokojeně žijí.

bandour ( 13. ledna 2017 06:59 )

odporná prasnice, přítel asi musel být úchylný

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání