Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Roberta (†18) našli s nožem v hrudi: Při hádce kvůli internetu ho patrně zabila sestra (14)

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
12. ledna 2017
23:01

Teprve čtrnáctiletá dívka patrně zabila svého 18letého bratra. Sourozenci se pohádali kvůli internetu a začali se pošťuchovat. Dívka měla Robertovi bodnout nůž do hrudníku. Případem se nyní zabývá policie.

K tragédii došlo v obci Malá Domaša na východě Slovenska. Osmnáctiletý Robert tu byl v úterý odpoledne nalezen s bodnou ranou v hrudníku. Vážně zraněného mladíka převezla sanitka do nemocnice, krátce po převozu ale bohužel zemřel.

Případem se nyní zabývá policie, která zahájila trestní stíhání pro přečin usmrcení. Vyšetřovatelé také nechali na stanici předvést mladíkovy sourozence a rodiče. V případu ale zatím nepadlo obvinění.

Podle dosavadních informací šlo patrně o nešťastnou náhodu. Sourozenci se prý pohádali kvůli internetu a začali se pošťuchovat. „Vyváděli, bavili se, no a nožík tu byl, protože ona sestra mu vzala nožík a pak on vzal, no a tak se rozmáchnul a bodl do sebe,“ řekl svou domněnku TV Markíza jeden z obyvatel. Kriminalisté ale nyní prověřují i to, jestli nůž Robertovi do hrudníku nezarazila při pošťuchování omylem jeho 14letá sestra.

„Kromě jeho rodiny u toho nikdo nebyl. Dokud neřeknou pravdu, do té doby se nedozvíme, jak to bylo. Byl to normální kluk, je ho velká škoda,“ řekl serveru Čas.sk Robertův vrstevník.

Video  Robert (†18) zemřel po bodnutí do hrudníku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

monza ( 13. ledna 2017 08:52 )

Chtěla ho jen nožíkem odstrčit od počítače!

europa ( 13. ledna 2017 05:09 )

Išiel Jano zo zábavy, a mal dva nožíky. Jeden vo vrecku, a druhý v chrbáte.

zednik ( 12. ledna 2017 23:40 )

Pošťtuchovali se s nožíkem v ruce. Čepel nožíku byla asi tak 18cm a jen tak ze srandy si ji hošík bodnul do hrudníku. Běžná rodinná zábava.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání