Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka se oběsila v přímém přenosu na Facebooku: Sexuálně ji zneužil příbuzný

12. ledna 2017
12:34

Teprve dvanáctiletá školačka si vzala život v přímém přenosu! Katelyn Nicole Davis z americké Georgie vysílala na Facebooku svou sebevraždu. Dívka se oběsila poté, co ji údajně „sexuálně zneužil její příbuzný“.  Děsivé video koluje po internetu.

Školačka Katelyn Nicole Davis z americké Georgie na Facebooku živě streamovala svou sebevraždu, kterou se rozhodla spáchat 30. prosince. Dle svých slov se nedokázala vyrovnat s tím, že ji „sexuálně zneužil její příbuzný“. Nešťastná dívka se oběsila na stromě na zahradě u domu, kde žila, ve městě Cedartown.

Hrůzné video zachycuje, kterak se dívka připravuje si vzít život a vysvětluje, proč se k tomu rozhodla. „Omlouvám se za všechno. Opravdu se moc omlouvám za všechno, ale už nemůžu dál. Omlouvám se, že jsem nebyla dost silná. Omlouvám se všem,“ říká na videu plačící dívka. Video končí dvacetiminutovým záběrem na její tělo, zatímco se z pozadí ozývá ženský hlas volající jméno. 

Na místo se také po oznámení ihned vydali policejní strážníci, bohužel přijeli už pozdě. Po převozu do nemocnice byla dívka prohlášena za mrtvou. Případem se nyní zabývají vyšetřovatelé. Video nyní koluje po internetu.

jany ( 17. února 2017 21:50 )

mozna byla

hejpockej ( 13. ledna 2017 04:20 )

ano, na smrt se vyparadila jako by sla hrat do filmu... spis za tim bude potreba se zviditelnit a zaujmout...jestli ji bylo fakt 12 tak ani nemela rozum z toho co dela.

hejpockej ( 13. ledna 2017 04:14 )

 a mame tu novy trend... dotedka to bylo skakani z oken, s predehrou vyhozeni maleho decka, a ted to budou sebevrazdy pres facebook...jiste se brzy najdou dalsi prazdny duse, ktery tohle bude inspirovat a budou se chtit timto take zviditelnit.

londynskypes ( 12. ledna 2017 18:59 )

sores ( 12. ledna 2017 18:31 )

Jsem přesvědčená kdyby se za znásilnění mužským uřezávali ptáky aby už nikdy nemohly zprznit život dětem že by se to hodně omezilo. Každý chlap by se o něj hodně bál a rozmyslel by si jít na bezbranné dítě!!! Jsou to do.bytkové a zaslouží si smrt!!! Zákony by měly dělat ženy a bylo by bezpečněji!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání