Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policisté hledají Samuela (14): Utekl z ústavu, zřejmě míří do Brandýsa nad Labem

Policie pátrá po Samuelovi (14).
Policie pátrá po Samuelovi (14).  (Autor: Policie ČR)
Autor: tp - 
11. ledna 2017
09:16

Mezi Prahou a Brandýsem nad Labem se rozjelo pátrání po 14letém Samuelu Drokinovi, který utekl z jednoho z ústavů. Tam se, už v tak mladém věku, léčí ze závislosti na drogách. Navíc to není jeho první útěk. Vzhledem k tomu, že má blízké v Brandýsu na Labem, policie si myslí, že by se mohl objevit právě tam nebo v okolí. Neviděli jste ho?

Policisté hledají mladíka (14), který utekl při převozu z detoxikační léčby do dětského diagnostického ústavu. Tam měl být umístěn z rozhodnutí soudu. Už v takto útlém věku je závislý na drogách. Vzhledem k mrazům, které v poslední době zavládly v Česku, se navíc policisté bojí, aby svůj útěk přežil.

Samuel Drokin je navíc také notorický útěkář. Vzhledem k tomu, že má vztah k Brandýsu nad Labem, tak by se mohl pohybovat právě v jeho okolí. 

Kluk je štíhlé postavy a měří asi 166 centimetrů. Má snědý kulatý obličej, hnědé oči a hnědé krátké vlnité až kudrnaté vlasy. Zvláštním znamením je, že kulhá na pravou nohu. Naposledy byl oblečen do černé zimní bundy, šedé mikiny s kapucí, modrého trička, modrých tepláků a šedých sportovních bot. Pokud byste jej zahlédli nebo věděli, kde se nachází, zavolejte na linku 158.

 

londynskypes ( 11. ledna 2017 13:41 )

anisamri dandova

dandova ( 11. ledna 2017 09:37 )

"... a kdo ho najde, dostane pár facek!" - Jindřich Plachta v jednom filmu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání