Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozmazlený fracek zkopal vlastní matku: Vzala mu telefon, na kterém hrál hry

Autor: aba - 
10. ledna 2017
13:13

Video, nad nímž zůstává rozum stát. Devítiletý chlapec doprovází svou babičku a maminku do nemocnice. Ta mu zapůjčí svůj mobil, aby si krátil čas hraním her. Když ho ale chce zpátky, dítě udělá něco šokujícího.

Hoch byl v nemocnici v severní Číně v doprovodu svojí matky a babičky, a aby mu ukrátily čas v čekárně, zapůjčila mu jeho matka svůj mobilní telefon, aby si na něm mohl zahrát nějaké hry.

Když pak ale vyzvala svého devítiletého syna, aby ji její telefon vrátil, strašně se rozzuřil a v záchvatu vzteku začal kopat do své matky.

Babička se mu v tom snažila bránit, a tak nakopnul i ji, aby se mohl dostat přímo k matce a ve vzteku ji nakopnout přímo od obličeje. To vše kvůli tomu, že po něm chtěla, aby přestal hrát hry na mobilním telefonu. Video koluje internetem a vyjadřují se k němu tisíce šokovaných lidí, kteří nechápou, jak je takové chování vůbec možné.

Video Rozmazlený kluk (9) skopal vlastní matku: Vzala mu telefon, na kterém hrál hry. - YouTube
Video se připravuje ...

djaba ( 11. ledna 2017 10:15 )

 Jakto že já nejsem mezi těmi šokovanými .

hanka666 ( 10. ledna 2017 18:12 )

Ohýbaj ma mamko, dokial som ja Janko, až ja budem Jano, neohneš ma mamo. Co to je za výchova? Určitě se takto nechoval poprvné, zmetek malý.

nika70 ( 10. ledna 2017 17:32 )

Kluk dělá jen to, co mu matka sama dovolí. Místo toho, aby ho chytla pod krkem a pořádně mu natáhla z každé strany, tak se ještě strachy schovává za babičku. Jak si ho vychovala, takový je

redmond ( 10. ledna 2017 15:21 )

kludne ho mozu potratit, vsak ich je tam vyse miliardy.

sakajeva ( 10. ledna 2017 14:06 )

Na 9 let mi připadá velký. Ale kdo ví, jak to je. Může mít i psychickou poruchu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání