Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka nechala přítele, aby jí znásilnil dceru (†14)! Pak ji společně zabili a rozřezali na kusy

Autor: shp - 
9. ledna 2017
20:09

Půl roku vyšetřování brutální vraždy teprve čtrnáctileté Grace Packer přineslo šokující rozuzlení. Dívenku z amerického Bucks County ve státě Pensylvánie totiž zavraždila matka se svým přítelem. Před smrtí ale zvrhlá žena dovolila partnerovi, ať dceru znásilní, a na celou hrůzu se sama dívala kvůli sexuálnímu potěšení.

Sara Packer nahlásila loni 11. července policii, že její adoptivní dcera zmizela neznámo kam. V tu dobu již byla ale dávno mrtvá a chladnokrevná matka to moc dobře věděla. Na její smrti se totiž podílela.

O tři dny dříve Sara Packer a její přítel Jacob Sullivan dívku vzbudili a řekli jí, že ji odvezou do nového domu, který si pořídili. Učinili tak, jenže namísto nového domova na dívku čekala jenom hrůza, tyranie a sexuální teror.

Sulliven dívenku drsně znásilnil, a to před zraky její adoptivní matky, která všemu vzrušeně přihlížela. Při znásilnění ji navíc bil. Matka po hrůzném sexuálním útoku nabídla dceři léky proti bolesti. Jenže šlo o lest. Podala jí dost prášků na to, aby ji předávkovala.

Když upadla do bezvědomí, svázali ji roubíkem a nechali ji zemřít v podkroví. Jenže když se vrátili, Grace ještě žila. Sullivan ji proto uškrtil. Následně ji i s její matkou rozřezali a ostatky těla pohodili v zalesněné části okresku. Části těla pak ale našli lovci.

Vyšetřování po půl roce odhalilo, že matka se svým přítelem snili o znásilnění a vraždě a své úchylné tužby se nakonec rozhodli zrealizovat. Bohužel se obětí stala dívka, které měla Packer dát domov, který nikdy neměla.

starymlok ( 22. října 2018 22:28 )

Taky to dement Krajčo je,možná trochu připrclejší

tancisvlky ( 18. srpna 2017 06:33 )

Ať už jde celá Amerika do ***e...

rzbicka ( 22. července 2017 19:43 )

trest smrti

marlen52 ( 5. března 2017 15:22 )

popravila bych je hlavně tu matku protože ona ji má chránit

DBBS ( 9. ledna 2017 20:42 )

USA ..nebo aspoň některé jejich státy mají na tohle jednoduché řešení. Trest smrti. Škoda že u nás přestal platit....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání