Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na dálnici u Tachova smetlo BMW mladíka z odtahovky: Na místě zemřel

Autor: ljš, ČTK - 
8. ledna 2017
18:47

Na dálnici D5 na Tachovsku srazil v neděli večer vůz pracovníka odtahovky (27). Muž na místě zemřel, i když se ho záchranáři snažili oživit. Nehoda se stala poblíž Přimdy. Dálnice je ve směru na Německo uzavřena.

Podle televize Nova došlo k nehodě poté, co dvacetiletý mladík v BMW předjížděl, dostal smyk a ztratil kontrolu nad vozidlem. Auto pak vletělo do odstavného pruhu, kde smetlo pracovníka odtahové služby.

„Jsme na místě a resuscitujeme. Muž je ve vážném stavu,“ řekl mluvčí krajské záchranky Martin Brejcha. Lékaři ale bohužel boj o mužův život prohráli.

Podle Národního dopravního informačního centra se nehoda stala na 129. kilometru u exitu 136 Mlýnec. Dálnice je ve směru na Německo uzavřena.

bizon_pepa ( 10. ledna 2017 10:38 )

Ano, zanovni bmw muzr byt i 10 let stara jebka, kterou nikdo nechce a v bazaru je za par supu.

copy ( 9. ledna 2017 15:31 )

bizon_pepa: zánovné BMW 7 v koži a plnej výbave? Lacné?

tendertouch ( 9. ledna 2017 04:48 )

20 letý mohl mít auto i z bazaru, ale i tak jde o silné auto. A v tomto počasí hodně řidičů se silnými vozy nerado "přizpůsobuje jízdu stavu vozovky". Možná jim to nějak nic neříká. Možná i to, že to vnitřně převládá ten pocit být rychlý, jsem dobrý. Jsem bohatý, jsem dobrý. No dokud nikoho nezabije. Bohužel to druhému život nevrátí a o to je to horší. Kdyby to potkalo jeho, dobrý, může si za to sám, ale ten druhý za to nemohl. A tak je otázka, zda jsem rychlý a dobrý nyní srovná s tím zabil jsem. Ale s tím možná lidi problém už v dnešní době vzhledem k nízkým trestům, a nebo i žádným trestům a bohatým rodičům, které je vytřískají ze všeho problém není. Svoboda a láska jak pravil pan Havel.

bizon_pepa ( 8. ledna 2017 23:38 )

Zdá se, že máš přehled. Můžeš mít říct, jak jsi přišel na to, že to bylo dráhé auto?

Afonin ( 8. ledna 2017 21:43 )

PS. Mnoga sněga, naučit se co není v autoškole

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání