Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na D11 se převrátilo auto se ženou i dítětem. Na místo musel vrtulník

Autor: jer, ČTK - 
6. ledna 2017
14:30

Dálnici D11 na 17. kilometru ve směru na Prahu, nedaleko sjezdu na Jirny, uzavřela v pátek asi na hodinu nehoda osobního auta, které se po nárazu do svodidel několikrát převrátilo přes střechu.

Podle mluvčí záchranné služby Petry Effenbergerové řidička vozu při nehodě utrpěla zranění a vrtulník ji dopravil do motolské nemocnice. Krátce před 14:00 byl provoz obnoven jedním jízdním pruhem.

„Řidička utrpěla otevřenou zlomeninu horní končetiny a po ošetření na místě byla letecky transportována do motolské nemocnice. Spolu s ní v autě cestovalo malé dítě, které vyvázlo bez zranění. Preventivně bylo sanitkou přepraveno na vyšetření do nemocnice,“ řekla Effenbergerová. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Zamrzlé a zasněžené silnice v ČR si jen v pátek vyžádaly nejméně dva životy, v případě dalších nehod není příčina neštěstí jasná. Již v noci na pátek kvůli silnému sněžení a větru na Chrudimsku zemřel řidič. Srazilo ho auto, když sám havaroval a šel si do kufru pro tažné lano a výstražný trojúhelník.

Ráno se na Písecku u obce Drhovle srazila tři vozidla. Při nehodě zemřely dvě ženy a další čtyři účastníci nehody jsou zraněni. Přesné příčiny dopravní nehody policie vyšetřuje.

V pátek ráno došlo ke smrtelné dopravní nehodě také na Frýdecko-Místecku. Sedmasedmdesátiletý muž zemřel, když jeho vůz v Nošovicích narazil do rodinného domu. Zraněním řidič podlehl na místě. Zda se na nehodě podílela namrzlá silnice, či zdravotní stav seniora, zatím podle mluvčí frýdecko-místecké policie Karolíny Bělunkové není jasné.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání