Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Problémový občan z Chomutova tak dlouho túroval motor, až vybuchl: Požár poškodil i vedlejší vůz

Tak dlouho túroval motor, až vybuchl.
Tak dlouho túroval motor, až vybuchl.  (Autor: Koláž blesk.cz)
Autor: dce - 
4. ledna 2017
21:40

Pěkně nešťastný je asi řidič z Chomutova. Motor, který mu zřejmě nechtěl naskočit, túroval tak dlouho, až vybuchl a začal hořet. Celou věc zachytily bezpečnostní kamery.

K celé věci došlo ještě před Vánoci. Na linku městské policie Chomutov volal oznamovatel s tím, že z jednoho vozu na parkovišti nedaleko jejich služebny pobíhá muž a z jeho vozu se valí dým. Jediný pohled na bezpečnostní kamery o tom strážníky utvrdil. Strážníci na místo okamžitě vyslali hasiče.

„Jak se později zjistilo, jednalo se o poměrně problémového občana Chomutova, který se opakovaně snažil nastartovat a túrovat motor, čímž zřejmě došlo k nějaké závadě, která způsobila požár,“ uvedl mluvčí městské policie Vladimír Valenta.

Když strážníci přijeli na místo, byl už vůz v plamenech, které statečně odolávaly hasicímu přístroji. „Do příjezdu HZS tedy zajišťovali, aby se nikdo z kolemjdoucích nepřiblížil a nedošlo tak ještě k nějakým zraněním,“ doplnil mluvčí. Hasiči pak požár dostali pod kontrolu. Škodám na sousedním voze se už ale nepodařilo zabránit.

malajana ( 5. ledna 2017 14:40 )

Byl bílej a ožratý či sjetý... auto po parkingu proháněl brzda-plyn cca 30-45 min. Pak zaparkoval a turoval. To už jsem volala státní a během hovoru na 158 začal hořet. Ještě i pak seděl v autě a mával rukama do taktu nějaké své muziky, či čeho ...

pfoto1 ( 4. ledna 2017 23:31 )

Tak občan byl asi opravdu jen problémový. Být to nepřizpůsobivý, exoticky vyhlížející, nebo středomořského typu, tak by diskuse jistě otevřena nebyla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání