Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po Novém Jičíně běhala o půlnoci v mrazu malá holčička: Hledala maminku

Autor: ljš - 
4. ledna 2017
12:25

Byla půlnoc, pět stupňů pod nulou a foukal silný vítr, šestiletá holčička ale přesto běhala sama po Novém Jičíně a zoufale hledala maminku. Ta se potulovala neznámo kde a doma nechala navíc ještě další dítě. Případ už šetří sociálka.

Na holčičku, která se pohybovala v prostoru kruhového objezdu na konci ulice Bohuslava Martinů v Novém Jičíně, upozornil městské policisty projíždějící řidič.

„Strážníci ihned vyrazili na místo a skutečně šestiletou dívenku, která hledala maminku, nalezli. Hlídka děvčátko odvezla do místa bydliště a tam zjistila, že v bytě je ještě další opuštěné dítě ve věku 8 let,“ uvedl ředitel městských policistů Jiří Klein.

Strážníci proto zjistili telefon na matku, kterou vyrozuměli a požádali ji, aby ihned přišla domů. Děti byly v pořádku a bez zranění předány. Kde se matka uprostřed noci pohybovala, policisté zjišťují. Případem se také již zabývá odbor sociálních služeb.

ZapaRadim ( 7. ledna 2017 06:27 )

Řidič na místě počkal Byl jsem to totiž já a nechtěl jsem holčičku brát k sobě do auta aby mne někdo nakonec nenařknul z ze jsem ji snad chtěl unést . A čekal jsem na příjezd policie která řešila nějaké věci u místního Kauflandu byli tam do minuty . Z videa můžete moje auto vidět jenom já jsem se Nechtěl zviditelňovat . Netoužím po popularitě a probírání v médiích . To jenom K vysvětlení že tam řidič nečekal 🙀

nika70 ( 4. ledna 2017 17:48 )

Mě zaráží, že řidič upozornil, ale evidentně u dítěte nezastavil a nepočkal na příjezd policie. Během té doby se ještě holčičce mohlo něco stát! O mamince nepíšu, tam je to jasná nezodpovědnost.

londynskypes ( 4. ledna 2017 14:26 )

jaka maminka c u r v a je to!

dandova ( 4. ledna 2017 13:13 )

 "Maminku?"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání