Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt na dovolené: Manžele našli oběšené se svázanýma rukama! Sebevražda, tvrdí policie

Autor: lm - 
4. ledna 2017
18:05

Kambodžská policie vyšetřuje záhadnou smrt turistického páru. Novomanžele našli v jejich pronajatém pokoji oběšené, s roubíkem a svázanýma rukama za zády. Vyšetřovatelé ale překvapivě případ řeší jako sebevraždu.

Robert Wells (36) a jeho choť Imogen Goldie (28) byli nalezeni mrtví v pronajatém pokoji v Kambodži. Britský pár byl oběšený, na očích měl pásku, ruce svázané za zády a v puse roubík. Robert a Imogen se přitom jen pouhých sedm dní předtím vzali.

Policie případ vyšetřuje jako bizarní sebevraždu. Vedle těl se totiž měl najít dopis na rozloučenou, ve kterém byly jako důvod činu uvedeny duševní problémy. Podle policie se pár zabil na Silvestra, kdy Imogen slavila narozeniny.

Maminka Roberta je na dně a nedokáže si tragédii vysvětlit. „Byli na dovolené. Na 1. svátek vánoční mi zavolal a oznámil, že se vzali na jednom z kambodžských ostrovů. Řekl mi, že ji moc miluje, že by ji nevyměnil za nic na světě a že by pro ni udělal cokoliv. Bohužel to bylo naposledy, co jsme spolu mluvili,“ popsala maminka Collette deníku Newcastle Chronicle.

jetuslunicko ( 4. ledna 2017 22:12 )

jasná sebevražda, jelikož jinak by to udělal psychicky narušený člověk, což znamená, že za to NEMOHL a tudíž že si za to stejně mohli tito manželé sami ... Stejně jako tomu bylo v Berlíně, Francii atd................. politici nám jasně dali najevo, že různé zrůdnosti budou již naše každodennost a nemá cenu se nad tím vůbec pozastavovat ! Dokud se jich to osobně netýká, tak se to z vysokých postů povídá, když mají osobní ochranu pro sebe a svou rodinu zabezpečenou ...... fuj, je to hnus........ cenzura a diskriminace bí.l.ý.ch !!

Fanny16 ( 4. ledna 2017 20:24 )

Je to vsechno des. Kdo tam ale jede...musi s timto pocitat. Budiz pozustalym utechou..ze zavrazdene manzele jeste nesezrali. Dobytek jeden.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání