Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podnikatel skončil pohřbený zaživa: Vrazi chtěli získat majetková práva za milion

Autor: els - 
1. ledna 2017
08:00

Za vraždu podnikatele stane před soudem sedm lidí. Ti měli sedmapadesátiletého Zbigniewa O. zbít do bezvědomí a následně pohřbít zaživa, aby získali nárok na milion dolarů.

Zmizení podnikatele Zbigniewa oznámila rodina v srpnu 2014. Ten odešel z domu a zmizel beze stopy. Policie ho pak našla v lese pohřbeného v mělkém hrobě. Dle pitvy zemřel muž na udušení.

Již v roce 2014 byli z vraždy obviněni dva muži, Michal S. a Kryštof M., kteří měli podnikatele unést, poté brutálně zbít do bezvědomí. Jejich oběť nakonec skončila v půl metru hlubokém hrobě, kde ji pachatelé pohřbili zaživa.

Kriminalisté zjistili, že motivem pro vraždu polského podnikatele bylo získání majetkových práv. Tímto činem si mohli pachatelé přijít až na milion dolarů.

Činy všech obviněných budou posuzovány tvrdě vzhledem k brutalitě činu. Hrozí jim minimálně 12 let ve vězení, ale odsedět si mohou také doživotí.

londynskypes ( 1. ledna 2017 18:31 )

v Manchu srazilo auto dve c.i.ko...y vypadaly na dvacítky zmalovane jak plakaty

renca.renca ( 1. ledna 2017 09:39 )

To jsou zprávy jak z bobkového listu. Mizerná informační hodnota. V textu ukrytý přívlastek "polský", ale kde se to stalo, jaké národnosti byli pachatelé, soudil to český či polský soud...? Běžte do háje s takovými "informacemi". Už nemáte o čem psát, takže kopírujete ze slovenských a polských plátků a sesmolíte článek tak, aby se zdálo, že to je u nás. Trapná amatérská žurnalistika.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání