Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž si přes internet domluvil rande v Mostě, místo sexu ho ale zbili a okradli

Muž si domluvil rande přes internet, místo sexu ho ale zbili a okradli (Ilustrační foto).
Muž si domluvil rande přes internet, místo sexu ho ale zbili a okradli (Ilustrační foto).  (Autor: archiv)
Autor: haj - 
30. prosince 2016
12:58

O tom, že seznámení přes internet je hazard, který se nemusí vždy vyplatit, svědčí i nezvyklý případ z Mostu. Muž si online sjednal dostaveníčko se ženou, ovšem když se pak sešli, místo milostných hrátek se dotyčný dočkal napadení od ženiných kumpánů a skončil bez peněz a hodinek.

Na internetu si muž domluvil rande a přijel ze sousedního okresu do Mostu. Žena, která zřejmě lákala na chvíle plné vášní za poplatek, svou oběť přivedla k sobě do bytu. „Tam od něj vyinkasovala 500 korun. Když odešla do koupelny, náhle do bytu vešli oba obvinění a muže osočili z obtěžování ženy, fyzicky ho napadli obuškem a pěstmi, šacovali mu oblečení,“ uvedla pro Novinky.cz policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadenému se nakonec podařilo ze sevření vymanit, jenže to už ho dvojice pachatelů stihla obrat o hotovost a hodinky a způsobit mu zranění, kvůli kterému musel být posléze ošetřen lékařem. Když z bytu utíkal, starší z násilníků ho navíc pronásledoval s kuchyňským nožem v ruce a vyhrožoval mu, že ho zabije. Nakonec ho ale nedohonil, a tak pomlácený a okradený muž zavolal policii.

Podle policie byla žena se svými dvěma „bodyguardy“ domluvená a všechno měli dopředu naplánované. „Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže 21letou ženu ve formě pomoci a dva muže ve věku 21 a 23 let z Mostu ve spolupachatelství, starší muž navíc čelí obvinění z přečinu nebezpečného vyhrožování,“ dodala policejní mluvčí s tím, že všichni tři obvinění jsou stíháni na svobodě. Hrozí jim až deset let vězení.

 

 

mirco ( 30. prosince 2016 15:15 )

To bylo v Malem pitavalu z velkeho mesta.

fotrpjotr ( 30. prosince 2016 15:06 )

Ještě mu ho měli amputovat a spařit vodou,aby už nikdy něml choutky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání