Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lupiče z benzinky v Chomutově dopadli za pár hodin, pomohli i čtenáři Blesk.cz

Autor: lac - 
28. prosince 2016
16:05

Už před úterní půlnocí zadrželi chomutovští policisté lupiče (24), který ráno ozbrojený přepadl čerpací stanici Mol v Chomutově. Pomohli i čtenáři Blesk.cz.

Lidé, kteří ho poznali ze snímků na internetu nebo zpráv v televizi, volali, kde ho viděli,“ řekl vrchní komisař Tomáš Gerstner. Ve 23:20 lumpa kriminalisté zadrželi u něj doma. Noc už strávil v policejní cele. Musel vystřízlivět. Dva tisíce dvě stě korun z uloupených pěti tisíc totiž hned propil.

„Dva tisíce osm set jsme u něj zajistili,“ potvrdil kriminalista. Zadržený muž se posléze k činu přiznal a byl obviněn z loupeže. I bez přiznání proti němu mají policisté dost důkazů v podobě otisků prstů a DNA. Loupit přišel s igelitovou taškou a nechal ji na pultě.

Pistole, kterou mířil na ženy v obsluze, a neodradilo ho ani to, že jedna byla v šestém měsíci těhotenství, byla maketa. Lupiči hrozí až deset let vězení a soudce bude v příštích hodinách rozhodovat o jeho vazbě.

londynskypes ( 29. prosince 2016 08:47 )

ubozak smetak hned mu dat po hube a zenskou tehotnou i tu druhou vyhodit ...zenske tam nemaji co delat

moiaza ( 28. prosince 2016 18:12 )

 Podle fotky bych řekl, že je to tgbg. Celý v modrým, to nikdo jiný být nemůže. Typická modrá loupeživá straka. Rozhodně se jedna o nějaké Havlovo dítko.

pupyx ( 28. prosince 2016 16:29 )

ču.áček

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání