Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mladí migranti zapálili na Vánoce bezdomovce v berlínském metru: Syřany a Libyjce (15–21) už mají

Autor: aba - 
28. prosince 2016
15:19

Skupinka sedmi migrantů ve věku mezi patnácti a jednadvaceti lety byla zadržena v Berlíně a obviněna z pokusu o vraždu. Podle policie tu měli bezdomovci, který spal na lavičce v metru, zapálit oblečení, které měl na sobě, a utéct. Teď jsou obvinění z pokusu o vraždu.

Policie potvrdila, že většina výrostků je ze Sýrie. „Šest ze sedmi obviněných je ze Sýrie, jeden mladík z Libye. Jejich věk se pohybuje okolo patnácti let. Hlavnímu podezřelému je dvacet jedna,“ uvedla policie v prohlášení.

Policie ohlásila zadržení mužů poté, co uveřejnila záběry z bezpečnostních kamer v metru, aby požádala veřejnost o pomoc při pátrání po pachatelích. Ti se ale nakonec přihlásili úřadům sami, každý na jiné policejní stanici.

Chlapci zapálili na Štědrý večer spícímu bezdomovci oblečení a budou obviněni z pokusu o vraždu. Ten jejich hrůzné řádění naštěstí přežil jen díky pomoci kolemjdoucích, včetně řidiče metra, který měl hasicí přístroj a požár včas zastavil.

Tento útok přichází jen několik týdnů po jiném útoku v berlínském metru, kdy muž skopl ženu ze schodů. V tomto případě byl násilník identifikován jako sedmadvacetiletý Bulhar a byl zatčen.

Video  Záznam z bezpečnostní kamery umístěné v metru  - YouTube
Video se připravuje ...

voslovina ( 29. prosince 2016 15:24 )

 A toto nám chce sem Sobotka se svoji povedenou vládou přitáhnout. Nacpat mu nějaké domů, aby viděl, zač je toho loket.

salto ( 29. prosince 2016 10:32 )

To je jenom špička ledovce. Pokud se nevzchopíme, bude hůř

marlen52 ( 28. prosince 2016 19:07 )

stejně jim řeknou jen tytyty a pustí je,nemají doklady nemůžou je vrátit nechápu to.na co ještě čekají kolik lidí ještě evropa obětuje než jim dojde že oni se absolutně do evropy nehodí neumí se tady chovat mají jiné návyky a ty z nich navytlučou.

hnnn ( 28. prosince 2016 17:28 )

Ještě donedávna jsem se bránil názoru,že invaze je řízená a má za cíl nahradit původní obyvatelstvo Evropy jinou,hloupější a snáze manipulovatelnou rasou.Ale čím víc kamínků do mozaiky zapadá,tím víc mi vychází,že je to bohužel pravda!

berlin71 ( 28. prosince 2016 16:41 )

Vsechny muslimi nacpat do letadel, dat jim padaky na zada a povyhazet to nad Tureckem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání