Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policejní kadet (†30) zabil na Štědrý den manželku (†24), při přestřelce byl rozstřílen

Autor: shp - 
27. prosince 2016
20:53

Štědrý den jako z hororu! Policejní kadet James Tylka (†30) z Oregonu zabil matku svého dítěte a odloučenou manželku Kate Armand (†24), protože se s ním rozváděla. Když policie našla na ulici její tělo, spustila se lítá přestřelka, při níž byl vrah rozstřílen, ale stihl vážně zranit policistu.

Strážci zákona přijeli k Tylkově domu kvůli hlášení o střelbě. Když přijeli na místo, našli na ulici tělo zastřelené Armand. Nedaleko od místa činu ale zahlédli, jak Tylka nasedá do vozu a začíná ujíždět. Začala tak divoká honička, která vyústila v krvavou přestřelku.

Tylka totiž začal po strážcích zákona pálit. Podařilo se mu vážně zranit policistu Nica Cederberga. „Nic byl několikrát postřelen a byl hospitalizován v nemocnici v Portlandu. Je v kritickém stavu obklopen svou rodinou,“ prohlásila policie.

Vraždícího kadeta se podařilo zastavit. Jeho vůz byl provrtán kulkami. Tylka se tak nakonec pomstil své ženě za to, že ho chce opustit, ale zároveň udělal ze svého malého syna sirotka. A to v čase nejsvátečnějším – O Štědrém dnu.

londynskypes ( 28. prosince 2016 08:30 )

tak rozstřílet ty vrahouny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání