Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zbabělec zaútočil na ženu v obchodním domě: Skopl ji k zemi, dopadla na obličej

Autor: lm - 
23. prosince 2016
11:07

Další zbabělec, který brutálně zaútočil na nicnetušící ženu zezadu! Na internetu se objevilo šokující video zachycující mladého výtržníka, který kopl nakupující ženu do zad a shodil ji tak na zem. Útočník po činu utekl.

Jen několik dnů po brutálním videu z berlínského metra se na internetu objevil další šokující snímek. Zachycuje mladého výtržníka, který v nizozemském nákupním středisku přiběhl k nicnetušící ženě a zbaběle na ni zaútočil zezadu. Útočník jí skočil oběma nohama na záda a povalil ji na zem. Žena dopadla velmi tvrdě na obličej. Muž se po útoku dal kvapně na útěk.

Zatím není známo, jestli se nizozemský útočník neinspiroval odporným činem Bulhara Svetoslava Stoikova (27). Cizinec v říjnu v berlínském metru bez jakéhokoliv důvodu skopl nicnetušící ženu ze schodů. Žena si při pádu zlomila ruku. Bulhar se poté skrýval ve Francii, po návratu do Berlína byl ale zatčen a hrozí mu obvinění z pokusu o vraždu.

Video  Zbabělec zaútočil na ženu zezadu.  - YouTube
Video se připravuje ...

sores ( 23. prosince 2016 12:49 )

Když chlap zaútočí na slabší pohlaví je to velký srab! Stejné, jakoby žena zaútočila na malinké dítě co nemá ještě sílu se bránit! Obyčejně tací mužský co jdou na ženy se bojí chlapů.

krtekzhor ( 23. prosince 2016 11:35 )

co ktomu dodat,ubožáci si léčí na ženách mindráky.asi má malé péro

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání