Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děkuju Bohu, soudkyni i policii za doživotí pro zmiji! Máma zavražděného taxikáře vítá rozsudek

Autor: dce - 
22. prosince 2016
05:16

Když pražský městský soud poslal Davida V. (35) za tři vraždy taxikářů do vězení na doživotí, rodiny obětí si mohly konečně oddechnout. Strávily dlouhé měsíce bez vědomí, kdo vraždu spáchal a pak další v očekávání rozsudku. Ten ale nakonec přeci jen přišel. A k němu se na internetu vyjádřila i matka Daniela C. (†25).

Úlevu pocítilo v úterý hned několik příbuzných, kamarádů a známých tří pražských taxikářů – jejich vrah byl odsouzen na doživotí ve vězení se zvýšenou ostrahou. Děkuji Pánu Bohu, soudkyni, státnímu zástupci i policii za doživotí pro zmiji...,“ napsala Jitka S., matka Daniela C.

David V. se proti rozsudku na místě odvolal. Případ se tak táhne dál. Asi nebude klid nikdy :'( bylo mi jasný, že když bude odsouzen, že se odvolá...četla jsem si vše online od prvního dne a ještě než to bylo online, tak mi napsal SMS pán z krimi :'( hned slzy, asi že se mi splnilo jedno přání...,“ dodala.

Smrt nejbližšího špatně nese i rodina prvního zavražděného taxikáře Petra S. (†42). „Rodina předpokládala nejvyšší trest a jsou s tímto trestem spokojeni. Stále jsou případem otřeseni, nikterak se jim neulevilo. Bratr Petra S. se ambulantně léčí na psychiatrii, stále se z události nevzpamatoval,“ řekl Blesku Jakub Pobořil, zmocněnec matky a bratra zavražděného. Rodina, která do té doby žila společně, se rozpadla.

Danielova partnerka Dominika soud také nenesla nejlépe. „Žije se nám špatně, Daniel mně a naší dcerce Vanesse (5) hrozně chybí, nejen jako finanční opora, ale celkově jsme na sebe byli hrozně navázaní. Když jsem vešla do soudní síně, celá jsem se rozklepala, myslela jsem, že to nezvládnu. Když jsem ho uviděla, měla jsem pocit, že to udělal,“ řekla Blesku krátce po své výpovědi před soudem.

Případ taxivražd zaměstnával pražskou policii od února 2014, kdy bylo v Lužické ulici objeveno tělo taxikáře Petra S. (†42) v jeho voze. Vrah do něj vypálil pět ran. V půlce dubna 2014 se hrůza opakovala – u silnice do Uhříněvsi byla objevena dvě těla, která patřila Milanovi P. (†58) a Danielovi C. (†25), dalším dvěma taxikářům. Oba byli zastřeleni. Jejich auta objevila policie v Salmovské ulici v Praze.

krtekzhor ( 22. prosince 2016 08:24 )

honzíku ty musis napsat treba i pííí-čovinu hlavne ze jsi prvni co

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání