Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Matka vyrazila do hospody a nechala doma dcerku (3 měsíce): Sežraly ji krysy!

Krysy sežraly tříměsíční miminko. (ilustrační foto)
Krysy sežraly tříměsíční miminko. (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
20. prosince 2016
21:47

Obří krysy sežraly teprve tříměsíční holčičku, kterou doma nechala samotnou její matka. Šestadvacetiletá žena namísto péče o dcerku vyrazila na noční tah Johannesburgem.

Šestadvacetiletá matka z Johannesburgu dala přednost zábavě před povinnostmi a to se jí krutě vymstilo. Zatímco si žena užívala ve městě na večírcích, její tříměsíční dcerku sežraly obří krysy.

Matka po návratu domů objevila dítě v kaluži krve v postýlce a začala křičet. Na místo ihned přiběhli sousedé. „To děťátko umřelo strašlivou smrtí. Krysy mu sežraly jazyk, oči a prsty. Krom toho mělo po celém tělíčku zranění od ostrých zubů. Ta žena by měla shnít ve vězení, nezaslouží si být matkou,“ řekl jeden ze sousedů podle britského deníku The Sun.

Žena prý po tragédii tvrdila, že její malá holčička uhořela. Policie ji ale zatkla pro podezření ze zanedbání péče. Podle sousedů chodila často za noční zábavou a děti nechávala doma samotné. Žena má ještě malého chlapečka, ten měl štěstí, že ho matka osudný večer vzala do baru s sebou. Momentálně je v péči tatínka.

eda22 ( 21. prosince 2016 09:09 )

Tam alespoň opravdu dejte krysu a ne slepce. No a to mimino asi nebylo bílý, co?

pepen ( 21. prosince 2016 09:09 )

Bez komentáře !!!!Takové ženy by neměli rodit děti!!!Na doživotí zavřít!!!Vzkaz pro ,,yokky,,-tebe by měli zavřít do klece po zbytek života-voda,chléb-nic víc !!!!Nejsi normální člověk!!!!!

yokky ( 21. prosince 2016 04:47 )

hlavne s toho nedelejte horor......trochu krve ......no ....☹🤔😇🤔☹🤓😒

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání