Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka obviněná ze smrti dcery Elišky (†1,5) je na svobodě: Pustili ji z léčebny!

Autor: aba - 
19. prosince 2016
20:39

Teprve sedmnáctiletá Tereza, matka malé Elišky, kterou policie obvinila z její vraždy, je znovu na svobodě.  Propustili ji z psychiatrické léčebny v Kroměříži a je zpátky doma.

Tereza nejprve tvrdila, že její holčička zemřela na následky očkování vakcínou. Pitva ale prokázala, že byla zavražděna a policie z hrůzného činu obvinila dívčinu nezletilou matku.

Ta byla hospitalizována v psychiatrické léčebně, odkud ji ale podle informací FTV Prima propustili, a Tereza je zpátky doma ve Vacenovicích. Místní ji podle svých slov potkávají. „Jo, jako viděla jsem ji, byla tu jednou, minulý týden,“ řekla televizi jedna z prodavaček v místním obchodě.

Pro obyvatele je to zvláštní pocit, potkávat mezi sebou ženu obviněnou z vraždy vlastní dcery. Objevily se dokonce i spekulace, že by Tereza měla být znovu těhotná. Jisté ale je, že žena bude na soud čekat na svobodě a vzhledem k jejímu věku jí za vraždu hrozí až 10 let za mřížemi.

Samo ( 19. prosince 2016 22:02 )

Kastrace není řešení. Každý chovatel králíků, ví, že samice, která po porodu zabije své mladé, není k chovu a v nejbližším možném termínu jde pod nůž. Tuto matku by měli utratit a ne aby ji stát živil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání