Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svetoslav brutálně skopl ženu v metru: Do Německa ho přivezl český autobusák!

Autor: lm - 
19. prosince 2016
18:46

Brutálně skopl nic netušící ženu ze schodů a pak před spravedlností utekl přes půl Evropy. Bulhar Svetoslav Stoikov (27) byl zatčen na autobusovém nádraží v Berlíně. Zpět na »místo činu« ho přivezl český autobusák Vladimír Kvita (47). Řidič vůbec neměl tušení, že mu za zády sedí brutální násilník.

Video brutálního útoku z berlínského metra otřáslo nejen německou veřejností, ale přebrala ho i mnohá zahraniční média. Zachycuje sedmadvacetiletého Bulhara Svetoslava Stoikova, kterak bez jakéhokoliv důvodu skopl nic netušící ženu ze schodů. Muž na ženu zaútočil zákeřně zezadu, takže útok nečekala a ani se mu nemohla bránit. Žena si při pádu zlomila ruku.

K incidentu došlo 27. října v nočních hodinách, muže se ale podařilo vypátrat až v sobotu. Policie ho zatkla na autobusovém nádraží v Berlíně. Zpět na místo činu ho přivezl český autobusák Vladimír Kvita (47), který pracuje pro společnost Eurolines. Německému deníku Bild se podařilo řidiče vyzpovídat.

Bulhar do jeho autobusu nastoupil v pátek večer v 21:30 ve francouzském Lyonu. Podle informací Bildu se předtím skrýval u příbuzných v Nice. „Cestoval se ženou. Ta ale nepromluvila. Seděl ve třetí řadě,“ popsal český autobusák.

Cesta dlouhá 1517 kilometrů jim trvala 21 hodin. Pár se podle něj choval nenápadně. Na jedné z pauz se dal se Stoikovem do řeči. „Bavili jsme se o pasažérce, která ho štvala svým hlasitým hovorem přes telefon. Mluvili jsme bulharsky. Ještě jakožto kamioňák jsem jezdil 14 let balkánskou trasu,“ řekl Vladimír, který vůbec netušil, s kým má co do činění. To zjistil až v Berlíně, kde jeden z pasažérů zavolal policii. „Přijeli velmi rychle,“ dodal.

Otec tří dětí Svetoslav Stoikov v Německu pracoval nejdříve jako kuchař a posléze se uplatnil ve stavebnictví. Státní zástupce ho chce obvinit z pokusu o vraždu. V takovém případě by mu hrozil i doživotní trest za mřížemi.

Video  Záznam z bezpečnostní kamery umístěné v metru  - YouTube
Video se připravuje ...

ellenic ( 20. prosince 2016 01:22 )

namoroman napsal jsi: Na druhou stranu si říkám, že není možné aby to udělal bez příčiny. To myslíš vážně , je vidět, že znáš málo lidi. Někteří jsou schopni právě bez příčiny si vybíjet vlastní neúspěchy na zcela cizích a hlavně nevinných lidech. Psycholog by ti k tomu řekl mnohem více. Nemusí být mnohdy ani žádná záminka. Jaká je příčina u člověka, který jen tak z nudy ničí auta. Prostě vezme tyč a jen tak rozfláká zaparkovaná auta. Tady šlo ale mladé ženě o život, ten pád musel být hodně tvrdý.

gejza22 ( 19. prosince 2016 20:53 )

 No co uz se da ocekavat od cigosu? Tu sebranku i s muslimama do koncentraku!

namoroman ( 19. prosince 2016 19:42 )

Pokus o vraždu to jistě je. Podle toho, co se událo, může být ta holka ráda, že si zlomila jen ruku a ne vaz. Takový čin nejde slušně charakterizovat. Svetoslav by měl nafasovat aspoň 15 let tvrdého kriminálu ! Na druhou stranu si říkám, že není možné aby to udělal bez příčiny. Zajímalo by mě, co se dělo asi tak minutku před tím, než došli k těm schodům (i když jistě nic nemůže být omluvou pro to, co udělal).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání