Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otřesné záběry týrání: Holčička terorizuje psa pravidelně, tvrdí sousedi

Autor: Dagmar Čechová, Jiří Krušina - 
19. prosince 2016
18:59

Celé Česko obletělo drsné video týrání psa agresivní holčičkou. Její sousedi z karvinského sídliště nebyli svědky podobného chování poprvé. Několikrát na pomoc zavolali i policii. Na dívku jsou pořádně naštvaní a jednohlasně říkají: „Psa mučí pravidelně!“ Její matka Milada D. se však dívky zastává a místo pokory vyhrožuje svému okolí.

Policie i magistrát z Karviné se zabývají hrůzným chováním malé holky. Dívka, která je dle matky autistka, záměrně mučila svého psa. „Přijali jsme oznámení o podezření z týrání psa. Případem se zabýváme,“ uvedl policista Miroslav Kolátek. Magistrát je v kontaktu s veterináři a možná se do případu vloží i sociálka.

Blesk získal informace od sousedů. Holka je postrachem okolí a psa terorizuje pravidelně. „Několikrát jsem jí viděla, jak psa škrtí, tlačí k zemi a chová se k němu hnusným způsobem. Jednou jsem ji i okřikla. Skutečně se divím, že ji nekousl,“ řekla pejskařka Dominika.

Matka se snaží dcerku omlouvat a mluví o její nemoci. Na agresivní chování její ratolesti k psovi přitom byla v minulosti upozorněna. „Říkal jsem jí, že toho psa holce neměli vůbec kupovat. Bylo jen otázkou času, kdy se něco takového stane. I babky na ni chtěly volat policajty. Sám jsem jí vynadal a potom jsem měl s její mámou výstup,“ uvedl jeden z pejskařů.

Blesk požádal o vysvětlení agresivního chování přímo matku malé dívky. Žena však místo odpovědí pouze křičela do sluchatka a redaktorovi vyhrožovala. 

Vina v rodičích

Karvinský pejskař Zdeněk K. (63) tvrdí, že na vině jsou rodiče dívky. „Video jsem viděl a dle mého názoru jde o týrání psa. Pokud je holka autistka, tak přece nemůže sama venčit psa. Na vině jsou tak rodiče.“

Malá Natálie nešla po zveřejnění videa do školy. Její matka si raději zrušila Facebook, kde to schytávala z celého Česka.

marlenka ( 20. prosince 2016 16:32 )

Neznáte osobně ty dvě krávy. Já ano. Píšete holčička, to snad ne. Je to zmetek dost tvrdého kalibru, matka co ráda chlastá a je sprostá jako dlaždič. Tak nevím, kdo je tady hnusný. IQ toho malého zmetka je asi jako to Vaše!

marlenka ( 20. prosince 2016 16:18 )

Tu "matku" znám moc dobře a tu její holku taky. Místo aby se tomu zmetkovi věnovala, tak se někde fláká a vyvalí ji ven s chudákem pejskem. Nechtějte slyšet jak obě mluví sprostě. Hnus!!! Všichni, kdo viděli video určitě doufají, že jim pejska odeberou. Už tak je poznamenaný do konce jeho života. Lituji sousedy, určitě si s nimi moc dobrého nezažili.

pupak ( 20. prosince 2016 13:04 )

Udělat matce i holce to samé, co holka psovi. Holka by aspoň zjistila, jak to toho psa bolí a třeba by se jí v hlavě rozsvítilo. Matce dát přídavek. Jednou za to, jakého spratka "vychovala", podruhé za to, že místo, aby situaci nějak řešila, tak ten čin omlouvá a ještě útočí na ty, kterým se parchantovo mučení psa nelíbí.

pepen ( 20. prosince 2016 08:17 )

Fajn-já bych ti dal obojek kolem krku-škrtil bych tě a pak bych s tebou párkrát praštil o auto!!!!Abys poznala co to je na vlastní kůži!!!!Pokud je nemocná-živý tvor jí nepatří do rukou!!!Aby si spratek vyléval vztek na ubohém zvířeti!!!!JE TO CHYBY RODIČŮ 100%......

Frankie21 ( 20. prosince 2016 07:55 )

 Europa. Já jsem zlý člověk? A co jsi ty když tady pises, ze by jsi je uspal bejsbolkou? Musíš trochu myslet, když něco pises. Ale evidentně ti to moc nezapaluje, ze...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání