Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svetoslav brutálně skopl ženu v metru: Za pokus o vraždu mu hrozí doživotí

Autor: ČTK, max - 
19. prosince 2016
10:24

Muž z šokujícího videa z berlínského metra, na kterém brutálně skopl nic netušící ženu ze schodů, je dopaden. V sobotu ho policie vystopovala na autobusovém nádraží. Obviněný zatím není. Státní zástupce podle německých médií totiž prověřuje možnost, zda by Svetoslav S. nemohl být souzen z pokusu o vraždu. V takovém případě by sedmadvacetiletému Bulharovi hrozil i doživotní trest za mřížemi.

Mluvčí státního zastupitelství bez dalších podrobností uvedl, že muž se v neděli vyjádřil k incidentu, z nějž je podezřelý, a vyšetřování bude pokračovat. Zda se přiznal, nebo svoji vinu popírá, odmítl upřesnit.

Policisté muže zatkli v sobotu odpoledne na berlínském autobusovém nádraží. Zatím není jasné, z jakého trestného činu bude obviněn. Podle německých médií je ve hře i obvinění z pokusu o zabití. Německý týdenník Bild am Sonntag v neděli napsal, že zadržený muž má tři děti ve věku šest až deset let. V Bulharsku prý čelí několika dalším obviněním.

Útok, z něhož je podezřelý, otřásl německou veřejností. Incident se stal 27. října v nočních hodinách v berlínském obvodu Neukölln ve stanici metra v ulici Hermannstrasse. Mladý muž s cigaretou a lahví piva kopl do zad nic netušící mladou ženu, která scházela po schodech. Oběť si zlomila ruku.

Video  Záznam z bezpečnostní kamery umístěné v metru  - YouTube
Video se připravuje ...

europa ( 19. prosince 2016 13:17 )

Trest si zasluhuje, ale že by to byl pokus o vraždu? To vymyslel nějakej vůl. Kdyby to udělal migrant z Afriky, ještě by se mu omluvili, ale že je z Východní Evropy, tak ho takhle sejmou?

buffalo ( 19. prosince 2016 12:31 )

ženy to mají snazší, aneb Ta nejlepší "Naše" seznamka https://www.youtube.com/watch?v=lvL_K5SglRA

lug70 ( 19. prosince 2016 11:22 )

Jaký Bulhar? Vždyť ten zm*d z metra je jen prachsprostý cikán. Kdo jiný než cikáni útočí zákeřně zezadu a na fyzicky slabší jedince, jako jsou ženy, děti nebo postižení? Nevážení presstituti Blesku, vždyť tím vědomě urážíte bulharský národ, že jste zbaběle zatajili skutečný původ pachatele a hodili tento lidský odpad s nimi do jednoho pytle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání