Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chtěla prodat vlastního synka na Facebooku: Nakonec ho udusila polštářem

Chtěla prodat vlastního synka na Facebooku: Nakonec ho udusila polštářem (ilustrační foto).
Chtěla prodat vlastního synka na Facebooku: Nakonec ho udusila polštářem (ilustrační foto).  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
18. prosince 2016
13:59

Polskem hýbě kontroverzní případ matky, která se za každou cenu chtěla zbavit svého dítěte. Nejprve vyvěsila na Facebooku inzerát, ve kterém nabízela svého syna k prodeji. Dítě nakonec za pomoci manžela udusila!

Otřesný případ řeší polská policie. Vše začalo ale už na začátku listopadu. Podle serveru novinky.sk žena vyvěsila na Facebook inzerát, ve kterém nabízela k prodeji svého chlapečka. Upravila věk, ale popis byl dokonalý. Skončila na policejní stanici.

Jenže brzy byla opět na svobodě. „Tvrdila, že šlo jen o hloupý žert, jehož cílem bylo vyvolat celospolečenskou diskusi na téma výdaje na dítě,“ uvedla mluvčí policie Katarzyna Cislo. Žena nebyla z ničeho obviněna, protože chyběly důkazy, že se vůbec dopustila trestného činu.

Za mřížemi nakonec ale skončila ona i její manžel. Při oslavě před pár dny se oba pořádně opili. Žena popadla polštář a malého chlapce začala dusit. V tom se jí pokusil zabránit jeden z hostů, ale ženin manžel ho přitiskl ke zdi a držel, dokud žena dítě neudusila.

Oběma rodičům teď hrozí osmileté vězení.

dietr ( 18. prosince 2016 17:39 )

chtěli vyvolat celospolečenskou diskusi na téma výdaje na dítě, při spotřebě litru alkoholu na den...

amaliana ( 18. prosince 2016 14:55 )

jenom 8 let? to je síla, ale děti se prodávají i u nás, naposledy Adriana Rumlenová z Aše spolu s tatínkem své dcery ji nabízeli v Anglii přeci, dali inzerát že prodají, no co chcete - cikáni z Aše....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání